NICHE_news // Pierre Guillaume, mirisi slavnog kemičara, stigli su u TOP parfumeriju

  - Sretan sam što smo moj dugogodišnji prijatelj Pierre Guillaume i ja odlučili obnoviti našu poslovnu suradnju koja je započela davne 2008. godine. Od preko stotinu mirisa iz njegove ponude, za početak izabrao sam sa svojim timom, nešto više od dvadeset mirisnih kreacija i odlučio ih prezentirati u našem prvom, sada već pomalo i kultnom mirisnom kutku TOP1 u Tomićevoj ulici broj 4 u Zagrebu - izjavio je Borut Mihalić, vlasnik TOP parfumerija.

   PG SUNSUALITY 210x297 cr

  Pierre Guillaume, podrijetlom iz Clermont - Ferranda u Francuskoj, proslavio se svojim prvim parfemom, imena Coze (02) kao mladi kemičar od 25 godina. Ova mirisna kreacija koja evocira miris podruma s cigarama njegovog oca brzo ga je etablirala među parfemskim kritičarima i strukom.

  Svaki miris iz kolekcije Pierre Guillaume Paris zasebna je priča o putovanju o stilu autora Pierrea Guillaumea. Koristeći mješavinu parfemskih žanrova, tvorac spontano izražava svoju mirisnu estetiku i osobni ukus.

  U svojoj istražuje različite numerirane mirisne teme, stoga su njegovi duhanski miris grupirani kao tema 02, neroli je tema 19, začinske arome nalaze se pod 11, aromatični cvjetovi pod 09 itd.

  AUBEPASHMINA

  Njegovi mirisi često se opisuju kao brbljavi i filmski, zbog dramatičnih narativnih preokreta u njihovim kompozicijama, što je istinski potpis i odlika Pierrea Guillaumea.

  Miris su podijeljeni u mirisne kolekcije: Numbered, White, Black i Cruise, te dolaze u pakiranju od 50ml i 100ml, a osim mirisa u Top niche parfumeriji dostupna su i tri proizvoda - Eau Hygeene, gel za suho pranje ruku, Hesperidream, maglica za posteljinu / miris za tekstil i Reboot the Loo, kapi za neutralizaciju mirisa u toaletu. Osim u Tomićevoj 4, u Zagrebu mirisi su dostupni i putem webshopa - www.top.hr

  Cijena mirisa: 50ml 770,00kn / 100ml 1.150,00kn

  PG HELIOFLORA 210x297 crMad about you cr