NATAŠA MIHALJČIŠIN // maturant RUDI i moja moda napravili su odličan STILSKI DIJALOG

  Nataša radi artističku hand made pleteninu, a Rudi je cool lik sa stilom. Njih dvoje napravili su izvrsnu, spontanu, prirodnu i tako živu stilsku priču, a modna sinergija desila se jednog sunčanog dana, nedavno, na hladnom zagrebačkom asfaltu u centru grada. Sive, zelene i žute zidne plohe, u blizini njezina ateljea, Nataša je iskoristila kao pozadinu, dok se Rudi nonšalantno i super odjeven šetkao pred kamerom njezina mobitela.

  nata4

  Evo što kaže dizajnerica Nataša:

  - Ime mog manekena je Rudi Marković, maturant je i namjerava upisati dizajn na arhitekturi. Slučajno sam vidjela njegove fotke s pofarbanom kosom kod prijateljice, pa su me zaintrigirale da napravim neke fotke s njim. Htjela sam se malo igrati, a Rudi je drage volje pristao, došao u moj atelje pa smo se zabavljali - .

  nata3

  - Bilo mi je zanimljivo gledati njegovu interakciju s odjećom koja nije klasično spolno određena i koja ne zatvara tijelo u rodni kanon. Transformabilnost značenja je zaista otvorena i neograničena kad se odjećom manipulira kao medijem slobodnog i neopterećenog izraza - .

  nata1

  - Fotke su dijalog između Rudija i moje mode, zabilježen kamerom mojeg mobitela. Na suncu - .

  nata22

  nata223

  nata2