MAKE-UP_upgrade // ARMANI BEAUTY slavi 20 godina LUKSUZNE ljepote, koje su ZVIJEZDE njihovih linija?

   - Vjerujem da ljepota prvenstveno dolazi iznutra. Moje kreacije ne služe tome da prikriju ili sakriju osobnost pojedinca, već tome da je otkriju - Giorgio Armani.

   armani


  Ove godine Giorgio Armani slavi 20 godina brenda Beauty. Od samih početaka, brend Armani Beauty revolucionarno je promijenio kozmetiku inovacijama i pružanjem tehnološki najnaprednijih formula koje su stvorene iza modne piste.

  Tekući puderi Glow i Luminous Silk, linija Power Fabric

  Tekući puder Armani Glow postao je referentni proizvod jer stvara savršen ten koji izgleda potpuno prirodno. Nevjerojatno nježna, lagana tekstura: savršena ugoda za kožu s dugotrajnim i sjajnim učinkom; tijekom posljednjih dvadeset godina, ovaj su prepoznatljivi sjaj prepoznali mediji, a jednako ga cijene i profesionalni vizažisti i potrošači.

  Predvodnik u dekorativnoj kozmetici, tekući puder Luminous silk bio je prvi rezultat filozofije ljepote ove marke, odnosno postizanja savršenog tena laganim proizvodima. Stvarajući ovaj puder, laboratoriji brenda Armani Beauty kreirali su svjetlosnu tehnologiju Micro-Fil. Ova formula obavija lice svjetlošću i stvara izrazito nježan učinak s teksturom poput svile.

  armani

  Nakon predstavljanja 7 novih nijansi ove godine, ova nagrađivana linija tekućih pudera sada je dostupna u 23 boje. Kako bi obilježili 20. godišnjicu, ritual Luminous Silk obogaćen je novim korektorom Luminous silk, koji dolazi u 12 nijansi.

  - Luminous silk odmah je postao kultni proizvod za vizažiste, a zatim i obične žene. Savršen je za profesionalnu upotrebu te pruža sjajan, prirodan i svjež ten. Ključ je u isticanju dobrih obilježja te smanjenju vidljivosti loših pomoću svjetla i sjene - Linda Cantello, međunarodna vizažistica tvrtke Giorgio Armani.

  armani


  Spajajući osjećaj poput gole kože i visoku razinu prekrivanja, linija Power Fabric omogućava stvaranje cjelokupne rutine dugotrajne dekorativne kozmetike. Tekući puder pruža prekrasan, baršunasti mat završni učinak s visokom razinom prekrivanja u rijetkoj, laganoj teksturi.

  Lip maestro pušten je u prodaju 2012., čime je započela nova era boja za usne

  Njegova formula stvorena je iza modne piste, kada je međunarodna vizažistica tvrtke Giorgio Armani Linda Cantello pomiješala čiste pigmente s prozirnim gelom baršunaste teksture. U suradnji s laboratorijima brenda Armani Beauty, ova intuicija razvila se u Lip Maestro, revolucionarnu formulu sa sjajnim, intenzivnim mat učinkom i nježnim, baršunastim osjećajem na usnama.

  Ove će se godine linija sastojati od 33 zapanjujućih jarkih nijansi, a nijansa 400 – Armani crvena – legendarna je ikona među njima. Bilo je potrebno više od 90 laboratorijskih pokušaja za stvaranje nijanse 400 te postizanje savršene ravnoteže između žutih, narančastih i plavih pigmenata kojima će se lice osvijetliti i postići bezvremenski, glamurozni izgled.

  armani

  Obnavljajuća snaga kolekcije Crema Nera

  Dizajnerska kolekcija proizvoda za njegu kože Crema Nera utjelovljenje je spoja snažnih prirodnih sastojaka, izvanredne znanstvene pozadine, dokazanih rezultata i nevjerojatnih tekstura. 

  Snažan sastojak Reviscentalis definira kolekciju i nalazi se u svakom proizvodu ove linije. Reviscentalis, ekstrakt obnavljajuće biljke Myrothamnus flabellifolius koja je otporna na oštru okolinu, štiti i obnavlja kožu.

  Osim što snažno djeluje na kožu, održiva nabava ove biljke jedna je od pozitivnih inicijativa koje je ova marka pokrenula. Ručno se bere u Zimbabveu, a održiva nabava pokazuje da tvrtka Giorgio Armani obraća pozornost na detalje te poštuje prirodne materijale i zajednice.

  armani

  Uz to, ove će godine globalna inicijativa za razvoj sustava vode Acqua for Life pokrenuti projekt u okrugu Chivi u Zimbabveu. Projekt će poboljšati opskrbu čistom vodom, higijenu i sanitarne uvjete u zajednici na ovom području na kojem postoji nestašica vode.

  armani

  Neo Nude: nevidljiva dekorativna kozmetika, vidljivo savršenstvo

  Linija Neo Nude predstavlja savršenstvo koje izgleda stvarno uz dekorativnu kozmetiku koja je formulirana tako da poboljša prirodnu ljepotu i otkrije jedinstveni izgled svake osobe umjesto da ga transformira. Nevidljiva, otporna na pogreške, ugodna na dodir – povećava prirodnu samouvjerenost i predstavlja prepoznatljiv sjaj marke Armani.

  armani

  Kolekcija Neo Nude sastoji se od pet proizvoda.

  - Neo Nude fusion puder prekriva kožu laganim velom.
  - A-contour formula na bazi vode oblikuje i definira konture lica svjetlošću.
  - A-blush obrazima pruža lagan i zdrav sjaj s prirodnim daškom boje.
  - Tekući A-highlight povećava sjaj tena i pruža osjećaj „druge kože”.
  - Neo Nude Ecstay balm nježno pojačava prirodne tonove usana uz veo boje kojim se pružaju ugodan osjećaj i hidratacija tijekom osam sati.

  U 2020. rutina NEO NUDE bit će obogaćena šestim proizvodom: novim tekućim puderom za potpuno prirodan i savršen ten, koji istovremeno njeguje kožu.

  armaniarmani