LOREDANA BAHORIĆ // Ukrali su mi fotografije kreacija i sada ih prodaju na lažnom online shopu

  Loredana Bahorić, autorica brenda Charlie Design i jedna od naših najboljih modnih dizajnerica, ovih je dana u šoku jer je slučajno nabasala na lažni online dućan koji prodaje njezine stvari.

  charlie design fejk

  Već par dana sam u šoku, ne znam što da napravim, koga da angažiram kako bih poduzela neke korake – priča nam Loredana Bahorić koja je neki dan, slučajno, pronašla svoje stvari web stranici Miamiextrema.com, po cijeni od oko 20-tak i 30-tak dolara. Ili se radi o prevari na način da kupite stvar, ali paket nikad ne stigne ili se radi o kopijama.

  charlie design fejk

  Loredana je prvi puta pronašla svoj odjevni predmet i fotografiju sa svoje web stranice, kao i sliku dućana Charlie Design u Šibeniku, prije tjedan dana, no taj link više ne postoji. Sada su tu neki drugi linkovi sličnog izgleda i s njezinim predmetima.

  -Tražila sam neke objave na webu, pretraživala Charlie design i slučajno naletjela na svoje stvari. Prvo nisam mogla vjerovati, osjećam se pokradeno i smatram da moram nešto poduzeti u vezi svega, no nisam upućena u to tko se kod nas bavi online kriminalom – istaknula je Loredana.

  charlie design fejk

  Njezin je brend u Hrvatskoj jedan od najcjenjenijih te postoji već niz godina.

  Ovakve stvari sve su češće, fotografije se često kradu te ljudi nasjedaju na razne trikove neprovjerenih online dućana. U ovom slučaju radi se o kineskom web shopu, odnosno lažnom virtualnom dućanu koji očito krade fotografije i nema niti jedan originalan predmet u ponudi. Na linku su objavljeni i brojni svjetski brendovi kao što su Nike i Adidas.

   charlie design fejkcharlie design fejk