„Ljeto na Zrinjevcu“ glazbena poslastica // DETOUR I Violinmusic4all

  Subotnje veče tradicionalno je rezervirano za dobru zabavu koju su brojni posjetitelji Ljeta na Zrinjevcu imali prilike osjetiti ovog vikenda: Grupa Detour u pratnji gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all bila je centralni događaj i vrhunac ovogodišnje manifestacije u najljepšem zagrebačkom parku.

  Detour

  "Bez tebe", "Zaljubila sam se", "Tvoje lice se promjenilo", "Skrivena" i drugi hitovi ovog benda, rasplesali su posjetitelje, ali i zaintrigirali radi posve drugačije izvedbe. Ovog puta svirali su u pratnji zvuka violina u izvedbi gluhih violinistica Lemary Vuletić i Martine Marić, sestara Đurđice Šakić i Ivane Feljan, a pod vodstvom Renate Novoselac, autorice jedinstvene metode kojom gluhi uče svrati violonu - Violinmusic4all.

  „Osjećamo neopisivo zadovoljstvo zbog nastupa s gluhim violinisticama iz Violinmusic4all. Njihova pratnja oplemenila je naše skladbe, kako u glazbenom tako i emotivnom smislu. Podržavamo ih svim srcem i veselimo se daljnjem zajedničkom radu i prijateljstvu“, izjavio je Nenad Borgudan, autor i frontmen benda Detour.

  Detour


  Iako se radilo o centralnom događaju, Ljeto na Zrinjevcu nastavlja jednakim žarom.
  Ako još uvijek niste, svakako navratite, zabavite se, rashladite i okrijepite uz raznoliki, cjelodnevni festivalski program koji kroz tri festivalske zone traje sve do 4. kolovoza.

  Predahnite u chill zoni gdje možete aktivirati i virtualna krila fotografirajući se u jedinstvenoj krletci. Najmlađi se mogu zabaviti u kids corneru uz edukativno kreativne radionie i sportske aktivnosti, a za sportski vikend corner su zaduženi Mario Valentić i MNK Dinamo Futsal.

  Možete uživati u autohtonim istarskim delicijama, laganim voćnim obrocima, počastiti se koktelima vrhunskih koktel majstora i na kraju dana zaplesati i opustiti se uz glazbeni program. Osjetite duplu glazbenu poslasticu u utorak 30. srpnja kada će vas zagrijati Elma Burić uz pratnju klavira, a nakon nje, u glazbeni se paviljon useljava Franka Batelić. Smijte se uz Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića (31. srpnja), plešite uz DJ-a Maria Palmera (1. kolovoza), Bang Bang (2. kolovoza), te Ivan Jelić kvartet (3. kolovoza) i Apokalipso (5. kolovoza).

  DetourDetour