LES ÉMAUX // stilska priča s naglaskom na odijela i plisirane haljine u POWER OKVIRU

  Nino Sablić i Kristijan Žakić predstavili su prvu limitiranu, capsule kolekciju za ljubiteljice power look stila. Les Émaux predlažu jesenske tonove, s puderastim efektom, a silueta je moćna, naglasak je na ramenima. Ispod power sakoa i kaputa, njihova ikona stila odijeva ogromne puf rukave čime se nastavlja putovanje kroz inspiraciju osamdesetima i siluetama koje su i fizički snažno prisutne u prostoru.

  LÉ FW2020

  - Les Émaux žena je provokativna, seksi i dominantna i ne boji se prigrliti masculine formu odjeću u svoju garderobu – komentirali su dizajneri.

  LÉ FW2020 1

  Statement komad kolekcije svakako su blejzeri, smjelo skrojeni da naglašavaju ramena, sužavaju struk i ostavljaju dojam mitske skulpture. Patchwork elementi blejzera s duplim fazonama kreiraju komad koji postaje neizostavan element ženske garderobe – objavio je dvojac.

  LÉ FW2020 6

  Zanima ih konstrukcija, u svakoj kolekciji Sablić i Žakić odjeću oblikuju na način da je ona upečatljiva, čini razliku ne samo stilski, već i u svakoj kombinaciji, impresivnom siluetom mijenja prostor u kojemu se nalazi.

  LÉ FW2020 8

  Njihove krojne intervencije, krojevi, boje i detalji dio su priče o snazi koju nam odjeća daje, pa se Les Émaux nalazi na strani ekspresivnog modnog okvira. Za glam dojam na army poslovnim krojevima zaduženi su zlatni gumbi, koji siluetu krase poput nakita, donoseći dozu finog, čistog sjaja.

   LÉ FW2020 2

  Njihova dama se ponekad poželi presvući u večernji outfit, pa bira plise, sjajne noćne teksture, a riječ je o haljinama maksi kroja, koje pozivaju na ples.

  LÉ FW2020 4

  Foto: Zvonimir Ferina
  Model: Dora S.
  Styling: Ana Nikačević
  Frizura: Katica Topčić, Fabula De Forma
  Make up: Nino Sablić
  Produkt dizajn: Artisan d.o.o.

  LÉ FW2020 3LÉ FW2020 5LÉ FW2020 7