LES ÉMAUX ima novu cruise kolekciju // čista silueta i POWER KONSTRUKCIJA za new age ženstvenost

  Nino Sablić i Kristijan Žakić napravili su nove kreacije, u stilu koji već potpisuju nekoliko sezona – njihov je brend Les Émaux zapravo na našoj sceni dosta mlad, no dečki od prve kolekcije furaju super film. Kreacije su čiste, djeluju matematički precizne, uravnotežene, s naglaskom na detalje koji ističu siluetu.

  25790004

  - U novoj kolekciji dominiraju stroge siluete, boje, struktura, krojevi koji su kroz elemente “cut outa” ženi pridodale zavidne elemente seksipila pretočene u zadržanu siluetu brenda: stroga ramena, velike fazone, vješta konstrukcija, fluidni elementi plisea te čistoća materijala – javljaju Les Émaux.

  25800008

  Dvojac inače ističe kako rade po principu nosivosti kreacije tijekom niza sezona, ignorirajući kratke, brze trendove, u smislu potrošnosti odjeće.

  25800007

  Upravo je ova modna filozofija u stilu svjetskih previranja, jer moda sve više voli odjeću sa smislom, a ne onu koja ima kratki rok trajanja. Zato Les Émaux dizajneri koriste fini tekstil, s motivima koje su sami osmislili.

  25790009

  Naglašavaju inspiraciju akvarelima, art elementima koji strukturi daju vizualnu dinamiku, na krojevima širokih ramena – košulja i sakoa.

  25790001

  Od elemenata tu su i razna nabiranja, isticanje struka, uglavnom na hlačama i haljinama koje siluetu čine elegantnom, fluidnom.

  FKP 8535

  'Tekuća' je i jedna haljina, pluta u vodi, priziva ležerno ljeto i odlazak na odmor i dane u kojima razmišljamo o - ničemu.

  FKP 8363

  Kreativni tim // Filip Koludrović (fotograf) // Ana Nikačević (stilistica) // Katica Topčić za Kevin Murphy (stilistica kose ) // Matija Mladin iz Relatum model managment agencije

  FKP 8286

  25800001

  FKP 8625