Koncem ožujka kreće još jedan Fashion.hr

  Nova sezona revija Fashion.hr održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 29. ožujka do 1. travnja: u programu nastupaju kolekcije autora Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, Mirjana Klepić,  Yuniku...

   BIPA FASHION 1


  Svaka nova sezona za nas predstavlja veliki izazov, te više nego ikad osjećamo odgovornost da ispunimo  naš cilj, a to je da  dizajnerima osigurati najbolji produkcijski i kreativni okvir na tržištu za predstavljanje njihovih kolekcija. Ponosan sam  jer na veliku pistu tjedna mode, osim poznatih dizajnera, koje naša publika poznaje od ranije, stupaju i neka nova dizajnerska imena koja će u projekt unijeti  svježinu i novu energiju. Također, posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radimo i na otvaranju vrata našim dizajnerima prema globalnim centrima mode, i posebno se radujem izazovima koji nas i na tom putu čekaju –Vinko Filipić, organizator i osnivač tjedna mode Fashion.hr.


  Također, koncept udružuje snage s tjednima mode u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Makedoniji. Riječ je o inicijativi koja će povezati modne scene, otvoriti dijalog među njenim akterima, a najboljim regionalnim dizajnerima omogućiti predstavljanje svjetskoj modnoj eliti u sklopu London Fashion Weeka nadolazeće jeseni.

   

   BIPA FASHION 1BIPA FASHION 1