KLISAB PROLJEĆE // eksperiment s klišejima, cvijećem i maslinastim tonovima na tamnoj podlozi

  Klisabovci su novoj kolekciji dali ime CVIJEĆEPROLJEĆE te se još jednom igraju s klišejima. I dok su i cvijeće i proljeće pomalo nacifrani, kod njih je to suprotnost - njihov pristup priči je ozbiljan. Nova sezona započinje tamnim tonovima, floralnim motivima na njihov karakterističan način. Tema je i upcycling traper, slažu ga kao denim puzzle. 

  KLISAB CVIJECEPROLJECE1

  Višak jeansa Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić iskoristili su kako bi osmislili novu mini kolekciju, a floralne su proljetne ideje prezentirali kroz tamne tonove. Intervencija je obavezna, kao što to dvojac inače čini, stoga je zagasita ploha obogaćena hand made floralnim elementima.

  KLISAB CVIJECEPROLJECE2

  Traper je recikliran, upcycling metodom, dvojac ima eko okvir za dizajn. Zvijezda scene je chic bomberica.

  KLISAB CVIJECEPROLJECE4

  - Nastavljaju rad na upcyclingu trapera u kojem se ističe bomberica kreirana od proizvodnih viškova jeansa, a sezonski je osvježena i popularna KLISAB nabrana haljina, sada u sivo-bež nijansi. Kolekcija je stilizirana mammii nakitom kojeg potpisuje Maja Miletić, nastao u suradnji s brendom - objavio je brend.

  KLISAB CVIJECEPROLJECE5

  Imaju i moment s trakama, dinamika je fluidna i djeluje poput satenskog maslaca.

  U kampanji za proljetnu kolekciju 2024. KLISAB dizajneri slave desetu godinu rada brenda. Yvonne, talent iz agencije Munich Models, bila je zaštitno lice prvih KLISAB vizuala, a u novoj sezoni pozira pred objektivom Mateja Jurčevića. Kosu je stilizirala Dorotea Butigan iz Studio Te koristeći Keune Haircosmetics, a MUA je rad Sonje Kvesić za Estée Lauder.

  KLISAB CVIJECEPROLJECE6

  Kreativni tim su i stilistica Ana Nikačević, asistent fotografa Ivan Idžojtić i asistentica dizajnera Hana Matić. Producent kampanje je Nikola Beban.

  Kolekcija je dostupna na webshopu brenda www.klisab.com [1] ili u KLISAB dućanu na zagrebačkoj adresi Obrtnički prolaz 4.

  KLISAB CVIJECEPROLJECE3