INTERIJER_info // Mirjana dobila International Property Awards priznanje

  International Property Awards nagrada dodjeljuje se u cijelom svijetu, za arhitekturu, dizajn, agenciju, razvoj... po kontinentima i zemljama, a za Hrvatsku je ovoga puta nagradu dobila Mirjana Mikulec, za preuređenje vlastitog stana. Njoj je pripalo priznanje za dizajn interijera, za 2017. godinu dok je onu za 2016. dobio Ante Vrban, također naš slavni arhitekt.

   

  Mirjana stan 2 2 1


  - Bio je to poseban izazov za mene, s obzirom na to da sam se prilikom realizacije istovremeno našla u ulozi projektanta i vlasnika, a još smo cijeli projekt od početka do kraja snimali i pretočili u knjigu. Bilo je to jedno nezaboravno iskustvo i zato mi je jako drago što je upravo ovaj, meni osobno vrlo važan interijer, žiri nagradio – istaknula je Mirjana.

  Interijer je naglašen svjetlećim elementima, rasvjeta je moderna i razvedena, tvori u prostoru skulpture koje naglašavaju visinu i volumen prostora. Boje su nježne, pastelne, nastavljaju se na eksterijer u kojemu je sve pripremljeno za uživanje u zelenilu i prirodnim materijalima.
  Foto: Darko Mihalić

   

  Mirjana stan 2 2 1Mirjana stan 2 2 1Mirjana stan 2 2 1Mirjana stan 2 2 1Mirjana stan 2 2 1