HUMAN // limitirana kolekcija donjeg veša, projekt potpisuju SAŠA MAKS I ŠIME EŠKINJA

  Nedavno je u zagrebačkoj galeriji Canvas održana izložba fotografija Šime Eškinje, na kojima su naša slavna, ali i lica nepoznata javnosti, odjevena u Human, donje rublje modne dizajnerice Saše Maksimiljanović.

  HUMANS9

  - Cjelokupnu ideju smo razradili u vrijeme korone i čuvali je kao pravu modnu poslasticu. Sada je došlo pravo vrijeme da je predstavimo publici. Radi se visokokvalitetnom donjem vešu univerzalne sive boje, koja omogućuje da se materijal u potpunosti stopi s ljudskom kožom, svih rasa, boja, spola. Na kraju krajeva, svi smo mi samo ljudi - objasnila je Saša značenje imena brenda.

  HUMANS

  Na fotkama su brojna popularna lica, poput Nike Turković, Lejle Šehović, Anđe Marić, Željka Vlaića, Marka Mićunovića te brojni drugi.

  ANDJA MARIC

  ANĐA MARIĆ

  Human je modni brend osmišljen da kvalitetom i izradom bude jednako primamljiv oba spola, idealan za svakodnevno nošenje.

  - Želja nam je da svi osjećaju dobro u svojoj koži. Zato sam u kampanji koristio od poznatih tv lica i sportaša do likova iz susjedstva koji svojim karakterom i osobnošću naglašavaju naše različitosti. A opet, svi smo mi od krvi i mesa. Fotografije prikazuju upravo to, prave ljude. Koristio sam minimalno rasvjete, svi modeli su sasvim prirodni i bez šminke - otkrio je Šime Eškinja.

  Human će se moći kupiti u modnom ateljeu Saše Maksimiljanović. Kolekcija nudi bokserice, razne gaće, potkošulje i topove.

  zeljko vlaic

  ŽELJKO VLAIĆ

  IMG 1279

  NIKA TURKOVIĆ

  IMG 2030

  LEJLA ŠEHOVIĆ

  IMG 3045

  GLORIA MT

  LOVRE MILOS

  LOVRE MILOŠ

  Marko i MARINA TKALCEVIC

  MARKO I MARINA TKALČEVIĆ