Högl Shoe Fashion & 2B haljine

  Dućan modne kuće Högl Shoe Fashion danas je bio mjesto predstavljanja nove kolekcije cipela čiji dizajn potpisuje Guido Maria Kretschmer, a specijalni gost bio je Boris Banović, čije su haljine poslužile kao "dodatak" cipelama i propisno zaokružile elegantan proljetni stil.

   

  hogl baanovic

   

  - Högl Shoe Fashion je već petu godinu u Hrvatskoj i iznimno smo ponosni što su naše trgovine u Westgateu i Ilici postale nezaobilazne adrese za sve poklonice dobrih cipela. Kao što možete vidjeti na našim policama, Högl i ove sezone nastavlja s odličnom strategijom: klasični modeli koji nikada ne izlaze iz mode i moderna linija koja će osvojiti sve trendseterice. Imamo, dakle, za svakog ponešto! Volimo se pohvaliti činjenicom da smo zasigurno jedina trgovina u kojoj se često dogodi da zajedno biraju i kupuju čak tri generacije - riječi su kojima se gostima obratila voditeljica Högla Sanja Faber.

   

  Boris Banović Sanja Faber

  Boris Banović i Sanja Faber

   
  Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, kao i Sandra Šerbec i Meri Benčić, koja je prije par dana ponijela titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske. Frizure je kreirala Biserka Juranić, a za šminku je bila zadužena Zdenka Mihelj.

   

  hogl banovic 2

   

  hogl banovic 3