HAIR_UPGADE // KEUNE ima novi FILLER ZA KOSU u obliku kreme koju nije potrebno ispirati

  Nakon ljeta, oštećenja kose gotovo su neminovna, no brendovi uskaču u igru posebnim formulama koje će popraviti situaciju na lasima.

  - Kutikula kose, vanjski sloj vlasi – sastoji se od stanica koje su poredane kao crijep na krovu. Njezin zadatak je da štiti vlas od vanjskih utjecaja. Međutim, kutikula se ljeti ošteti, pa kosa izgleda krhko, suho i beživotno. Za njezino ojačavanje pomaže samo jedno: hidratacija. Preporuka je što češće koristiti masku za kosu jer ona najjače regenerira, no ukoliko trebate brzinsko i efikasno rješenje, proizvod koji se ne ispire jer će na taj način kosa upiti maksimalno, Keune Care Vital Nutrition Porosity Filler – predlaže danas Keune.

   keune

  Filer je poznat naziv u kozmetici lica, a na sličan način djeluje Porosity Filler - popunjava oštećene ljuskice koje su se zbog nedostatka vlage otvorile, zatvara kutikulu i daje hidrataciju. Zahvaljujući svojim sastojcima, proteinima pšenice i ceramidima koji jačaju fibrile unutar same strukture kose, automatski utječe na kutikulu.

  Bazu Porosity Fillera čine esencijalni minerali kao što su bakar, magnezij, željezo, cink i silicij. Osim što su važni za funkcioniranje našeg tijela, njihova uloga je da štite i hrane kosu izvana i iznutra.

  Pojedini minerali imaju i funkciju da štite kosu od slobodnih radikala, a znamo da su sunce, sol i vjetar jedni od najizraženijih slobodnih radikala koji utječu na zdravlje kose. Tako da će ovaj proizvod dodatno pomoći da se što prije riješimo radikala koji su se, htjeli mi ili ne, nataložili na našoj kosi u ljetnim mjesecima. Njegovo korištenje vrlo je jednostavno: nanosi se na mokru kosu prije sušenja, za lakše raščešljavanje i stiliziranje kose, dva ili tri puta tjedno.

  keune4