HAIR_info // WELLA predstavila SHINEFINITY – polutrajnu boju u tonovima za super sjaj

  - “Shinefinity“ će Vas impresionirati svojom jedinstvenom ph Balance tehnologijom. S ovom kremastom bojom za kosu možete preobraziti svaku frizuru i dati iznimno zdrav i sjajan izgled kosi. Pripada kategoriji demi permanentnih boja, za beskonačne mogućnosti i za različite tipove kose. Možete je koristiti nakon usluga posvjeljivanja, samostalno ili na prirodnoj kosi za iznimno zdrav i sjajan izgled kose. Shinefinity je dugotrajni color glaze sa čistom formulom bez amonijaka, silikona, alkohola, PPD/PTD-a, direktnih pigmenata i sastojaka životinjskog porijekla – objavila je Wella.

  Shinefinity I 17

  Za ekskluzivno predstavljanje Shinefinity boje pobrinila se regionalna ekipa Wella professionals edukatora: Đorđe Belić, Ivan Glavaški, Nejc Radolič, Mark Oblak, Marija Nikolić i Barbara Kolunđija.

  Shinefinity I 12

  Za modni styling zaslužan je H&M Slovenija, a za make up su se pobrinuli Make up Artisti iz Fabu Spota.

  Shinefinity I 21

  Hrvatske i Slovenske frizere oduševili su kreativci IM Academy – Ivana Špicer i Mario Mesarić, sa svojim kreativnim prepoznatljivim frizurama, koje su također bojane “Shinefinity“ bojama.

  Shinefinity I 15

  Revolucionarna pH balanced tehnologija, počinje blago lužnato, tako da kutikula može nabubriti i lagano se otvoriti, tako da molekule boje mogu ući u vlas kose za optimalno formiranje boje. Istovremeno, pH se počinje spuštati u blago kiseli raspon što je jedan od glavnih razloga, zašto ne posvjetljuje prirodnu kosu te daje sjajne i zdrave rezultate bez imalo oštećenja.

  Shinefinity I 16

   Shinefinity I 5