H&M stiže u Varaždin

  - Jako smo ponosni što ćemo otvoriti prodavaonicu u Varaždinu. Hrvatski kupci su jako modno osviješteni i zato smo sretni što možemo i u novom gradu proširiti našu poslovnu ideju: moda i kvaliteta po najboljim cijenama - istaknula je Claudia Oszwald, Country Manager za Hrvatsku. H&M otvara vrata svoje 14. poslovnice u Hrvatskoj, i to u sklopu varaždinskog centra Lumini, preksutra 27. ožujka 2014 točno u podne.

   

  Edita Vilkeviciute for HM Key Pieces Lookbook Spring 2014-007


  Na preko  2.150  četvornih metara smještenih na jednom katu kupci će moći uživati u ženskoj, muškoj, dječjoj kolekciji kao i kolekciji za tinejdžere i trudnice. Za zadovoljniju kupnju H&M je pripremio posebnu pogodnost na dan otvorenja, svaki kupac dobiva 20% popusta na omiljeni komad odjeće!

  Kupci će moći uživati u najnovijoj proljetnoj kolekciji u kojoj bezvremenski klasični komadi dobivaju novi izgled, inspiriran svježim bojama i novim krojem. Mnogo lepršavih tkanina i pastelnih boja zavladat će ulicama. Bezvremenski traper odlično se kombinira s oversized košuljama i masivnim nakitom! I muškarci će zamijeniti tamne boje s jarkim, svježim a za one hrabrije preporučujemo i ultra popularni cvjetni uzorak. Proljeće 2014. u dječjoj H&M kolekciji je veselo, šareno sa zanimljivim miksom stilova, boja i materijala.

   

  hm-spring-2014-lookbook-11