FASHION_news // brend I.G.O.R. u novoj kolekciji stavlja fokus na prozračni LAN i autorski print

  Igor Dobranić, hrvatski modni dizajner koji sezonski obilazi svjetske sajmove te je konstantno prisutan u multibrand storeovima diljem kontinenata, donosi nove vizuale i kolekciju u znaku njegovog prepoznatljivog izričaja. Kreacije su pune volumena: Igra koja mijenja siluetu čini je izuzetno dinamičnom, a pritom i praktičnom, Igorov je prepoznatljivi štih. Bazične linije, kroj koji se može nositi na više načina i pokoji akcent u crvenoj, najavljuju toplije dane.

  Black and white 2 r

  - Epidemija corona virusa zaustavila je modni svijet. Mali neovisni brendovi koji egzistiraju na inozemnom tržištu teško se nose s posljedicama nastale krize. Ipak većinu proizvodnih procesa izvodimo u Hrvatskoj što nam je omogučilo ulaganje u razvoj kolekcije za internet prodaju - igordobranic.com. - objavio je brend.

  Black and white 2 r

  Brend poštuje i obraća se modernim ženama, nudeći im praktičnu i elegantnu odjeću. Odjeća je lagana i udobna, izrađena od prozračnih lanenih i pamučnih perforiranih tkanina, pomaknuti krojevi i autorski printovi ukazuju na prepoznatljivi stil koji potpisuje modni brend modnog dizajnera Igora Dobranića. 

  Black and white 2 r

  Unatoč ograničenjima i dalje stvaramo u nadi za boljim vremenima gdje će biti prepoznata kvaliteta, ulaganje u razvoj i dizajn, poštovanje ljudskog rada i uvjeta.

   Black and white 2 r

  Foto: Ivana Tomić
  Makeup: Sabrina Lučev
  Frizura: Frizerski salon Artistic
  Modeli: Sara Očko i Sedina Tričić