eNVy room ima novu PARTY priču // od suptilne čipke preko glittera do finog satena boje LJUBIČICE

  Dobar dan, tko zvoni? Stylish eNVy room cura. Dakle, predivan interijer Atelijera Meštrović i njegova elegantna, samozatajna atmosfera poslužila je kao kulisa za novu eNVy room kampanju.

  EN 1

  Ističu se kreacije čistog, elegantnog dizajna, vrlo ženstvene, inspirirane finoćom čipke, korzeta, ali i oversized formi.

  EN 9

  Super je bijelo odijelo s grudnjakom umjesto majice (imaju i takvo crno), super je mala crna haljina s transparentnim korzetom.

  EN 2

  Suptilni su detalji sa čipkom, super su glitter i ljubičaste satenske stilske igre. Predivna kolekcija za izlaske i one koje žele izgledati posebno donosi nam uredan glamur za party dane.

  EN 11

  - Osim široke palete haljina različitih modela, dužina i krojeva, te elegantnih kombinezona, po kojima je eNVy room posebno prepoznatljiv, u kolekciji se ističu i odijela pomalo maskuline, oversized siluete u bijeloj i crnoj boji u kombinaciji s topom, a nadahnuće korzetom, kao sinonimom ženstvenosti, provlači se poput lajt motiva pritom ne djelujući nimalo rigidno već vrlo podatno i mekano – javlja brend.

  EN 4

  Kampanju jesen/zima 21/22 potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović. Šminku je radila Sanja Agić, a frizuru potpisuje Draška Topić. Za zaštitna lice nove kolekcije angažirana je Hana Matija Brkić iz agencije Talia.

   EN 3EN 5EN 6EN 7EN 8