EILISH No. 2 // mračan, primamljiv novi miris Billie Eilish

  - Jako mi se svidjela ideja mračnijeg, kišovitog svijeta za kreiranje Eilish No. 2 mirisa. Počeli smo originalnim “Eilish” toplim i slatkim notama, a zatim smo dodali pikantne i drvene note kako bismo postigli senzualniji dojam' - Billie Eilish

  Billie Eilish Eilish No.2 vizual

  Nastavno na globalni uspjeh i prepoznatljivost parfema s njenim potpisom Eilish u 2022., Billie je bila nadahnuta za istraživanje drugih aspekata svoje ljubavi prema mirisima za svoju sljedeću kreaciju, drvenasto cvjetni – Eilish No. 2.

  Billie je željela prenijeti osjećaj svoje senzualne strane i biti obavijena notama koje se stapaju s kožom.

  Billie Eilish Eilish beauty vizualBillie Eilish Eilish NO2 Eau de Parfum 100ml 7139

  Pri stvaranju svog drugog mirisa, Billie se vodila svojom ekspresijom koja obuhvaća sva njezina osjetila kako bi vizualizirala boje, teksture, oblike i broj koji predstavlja njezin drugi miris.

  Kronologija i oblik broja 2 inspirirali su ime i stvorili poveznicu između oblika napisanog broja i senzualnih linija bočice i imidža. 

  Uz pomoć sirovijeg i upečatljivijeg istraživanja Billienih omiljenih mirisnih nota, Eilish No. 2 prenosi blagu, primamljivu aromu koja se otvara svježinom talijanskog bergamota i cvijeta jabuke. Prelijeva se u drvenaste, zemljane pikantnosti papirusa i crnog papra, s kontrastom divljih vlažnih cvjetova maka. Bazne note drvenog palo santa i ebanovine majstorski su upletene u metalik, nijansirani veo mošusa kako bi se doživljaj upotpunio.

  Dizajn bočice, poput originala, inspiriran je s Billienim omiljenim dijelovima tijela: prsima, vratom i ključnom kosti, s ovom izvedbom izrađenom u tamnom, metalik sivom škriljevcu.

  Upečatljiv miris, tamne, drvenaste i privlačne note, Eilish No. 2 od Billie Eilish, lansiran je izravno do potrošača i ekskluzivno dostupan u Douglasu od lipnja 2023.

  Eilish No. 2 nije testiran na životinjama te ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i napravljen je od čistih sastojaka. Proizvod je cruelty-free te je certificiran od strane PETA Global Beauty Without Bunnies.