DOUGLAS predlaže // 5 PARFEMA koji predstavljaju ljetnu romantiku i mirisno putovanje u čaroban vrt uz KOKTEL i osvježavajući morski zrak

  Kakve mirise i note predlažu stručnjaci iz Douglasa? Njihov prijedlog su neodoljive osvježavajuće note, podsjećanje na festivale, poziv u tropski vrt te brojne energične kombinacije.

  Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette toaletna voda 75 ml 575 kn

  Postojanu mirisnu kompoziciju možete pronaći i u Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz toaletnoj vodi (75 ml / 575,00 kn) s kojom ćete se osjećati kao da ste zakoračili u tropski vrt, a pritom ćete mirisati božanstveno na kokos i svježe voće.

  Zarkoperfume Purple Molecule 070.07 Eau de Parfum 100 ml parfemska voda 935 kn

  Za sve one kojima su ove godine propali planovi za brojne izlete i festivale, preporuka je Zarko Purple Molecule 070.07 (100 ml / 935,00 kn). Jedna kap Zarko mirisa oživjer će uspomene na najbolje ljeto vašeg života, na nezaboravne trenutke i osunčanu kožu, odmor i avanture, festivale i duge dane na plaži.

  Tom Ford Costa Azzurra Eau de Parfum 50 ml parfemska voda 1.819 kn cr

  Tom Ford Costa Azzurra parfemska voda (50 ml / 1.819,00 kn) jednako je moćan jer donosi prozračne, slane i osvježavajuće mirisne note koje će vas mislima odvesti na Azurnu obalu i savršeno dočarati nalet vjetra i morskog zraka, pomiješan sa šumskom svježinom borovih čestica i iglica.

  Hermes Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette 100 ml toaletna voda 845 kn

  Hermes Un Jardin en Méditerranée toaletna voda (100 ml / 845,00 kn) nudi obećanje mirisnog koktela uz prekrasne note limuna, cvijeta naranče, čempresa i brojnih drugih.

  Armani Privé Orangerie Venise Eau de Toilette 50 ml toaletna voda 919 kn

  Kapljica omiljenog mirisa može pozitivno djelovati na vaše raspoloženje, naročito ako je u pitanju Armani Privé Orangerie Venise toaletna voda (50 ml / 919,00 kn). Ovaj optimizam u bočici inspiriran je talijanskim oranžerijama, a toliko je energičan i dugotrajan da će zasigurno postati vaš vjerni pratitelj do kraja ljeta.