Dekolte na 5 načina @ Alduk

  Alduk donosi još jednu kampanju, riječ je o haljinama kojima je naglasak na dekolteu i rubovima: krase ih detalji poput čipke, mašni i volana. Ime kampanje je Hide & Seek: kolekcija nudi preslatke haljine koje se mogu nositi od jutra do mraka, neke na čizme, neke baš samo na štikle (u principu, stvar je osobnog stila). Tamno plava, siva, bordo… asociraju na jesen, no opet donose osvježenje u teksturi. - Svakoj modnoj kampanji i snimanju pristupamo izuzetno promišljeno i sa željom da predstavimo nešto novo i kvalitetno - priča Alduk. - Bogate zimske teksture, zagasite boje i zanimljivi krojevi su izvrsno došli do izražaja na ovoj pomalo zimskoj sceni. Želja je bila stvoriti jaku i modno prepoznatljivu kampanju u estetici brenda, ali s nadogradnjom i neočekivanim novostima. Vjerujem da smo u tome uspjeli te na taj način imidžu brenda dodali još jednu zanimljivu notu - .

  7 cr


  Dekolte je naglašen na 5 načina: kao V ovratnik, nazire se kroz čipku, optočen je volanima, izdiže se iznad korzet forme i na kraju – ističe kroz eterične točkice.
  Fotografiju potpisuje Franjo Matković, modeli su Mirjam i Arijana iz agencije Talia model, make-up je radila Mihaela Dodić, a kosu edukatorice Keune Akademije, Jasmina Salo i Tea Martina Kraševac Furlan.
  - Nova i dosad najveća ALDUK kolekcija, dostupna u showroomu u centru Zagreba, sastoji se od 45 modela. Osim tradicionalno prepoznatljivih svečanih modela u vidu kratkih, koktel i večernjih haljina, ovoga je puta naglasak stavljen i na dnevni dio kolekcije. Bogato melange pletivo u kombinaciji s čipkom, plišom i viskozom krasi dnevne haljine, tunike i topove koje je izuzetno lako kombinirati s hlačama ili bomber jaknama iz kolekcije za dnevne, ali i večernje prilike. Eklektičan prizvuk kolekcije je vidljiv kroz kombinaciju boja, tekstura i silueta, a karta boja je zagasitija i temeljena na boji vina, crnoj, tamnoplavoj, ali i puder te nježno rozoj nijansi – objavio je brend.

  1 cr23456 cr8 cr