Coded Edge LE @ Illectricity Festival

  Illectricity Festival, jedini zagrebački festival audio-vizualnih umjetnosti koji se održava od 4.-12. prosinca 2015., svake godine pridaje veliku pažnju dizajnu. Osim suradnje s poznatim dizajnerima na vizualnom identitetu, godišnja posebnost je i suradnja s modnim dizajnerima koji svoju kreativnu priču prilagode viziji festivala. Ove godine Illectricity surađuje s modnim dvojcem Coded Edge koji je u samo nekoliko sezona ostavio zapažen trag na modnoj sceni: poznati po casual gothic silueti i snažnim stilskim pečatom uronjenim u futurizam, dvojac donosi limitiranu ediciju majica.

  coded edge 7

  Filip Eterović, jedan od organizatora Illectricity festivala: - i ove godine smo se željeli povezani s mladim, ali etabliranim dizajnerima. Coded Edge nas je fascinirao u svojoj estetici dizajniranja koja jako paše ovogodišnjem vizualnom identitetu festivala kojeg je stvorio poznati hrvatski dizajner Zoran Đukić. Mračna estetika, minimalistični pristup s dozom nepredvidivih glitch efekata, upravo je to što odlikuje našu suradnju. Illectricity se uvijek trudi podržati mlade kreativce, a Coded Edge dečki su više nego vrijedni pažnje - . 

  coded edge 4

  Jedanaesto izdanje Illectricity Festivala audio-vizualnih umjetnosti odvija se od 4. do 12. prosinca 2015. na više lokacija u Zagrebu. Festival i ove godine predstavlja odličan glazbeni program i otkriva nove glazbene trendove, ali ima i veliki naglasak na edukaciji, te kroz seriju radionica promovira glazbu i vizualne umjetnosti. Od Sound Clash večeri koja otvara Illectricity festival 4. prosinca u Sirupu, preko svjetski poznate VJ akcije Bring Your Own Beamer, Videoskop Guerrile na tajnoj lokaciji, Nucomers večeri mladih DJ nada, radionice Illektroničke produkcije, sve do glavne večeri fesitvala 12. prosinca u zagrebačkom Boogaloo klubu kad nastupaju Emika, Dimensions Soundsystem, Koolade (live), Foil (live)i CFSN Dj-evi, Illectricity je festival koji daje pečat cijelom Zagrebu.

  coded edge 3

  Ograničena serija Coded Edge Illectricity majica bit će dostupna u nagradnoj igri na Facebook stranici festivala www.facebook.com/illectricity. Majice možete osvojiti od početka festivala 4. prosinca, a na stranici će biti dostupna sva pravila.

  Kroz dosadašnja izdanja festival je u svoju knjižicu suradnji upisao mnoge brandove kao što su  Igle, Dioralop, Zoe Leggings, Baggis, Boonika i Startas, a svi su svoj brand prilagodili Illectricity Festivalu u seriji “limited edition”.

  coded edge 2coded edge 5Illectricity festival1