Ana's TIPS & TRICKS // što mi se sve svidjelo na HAIR EXPO 2019.!

  Prošli vikend provela sam na poznatom sajmu HAIR EXPO 2019. Mnoštvo izlagača vezanih uz njegu kose, kože i noktiju predstavili su novitete koji pomiču granice ljepote. U edukacijskom djelu sajma oduševljenje su izazvali poznati svjetski frizeri i barberi.

  Posjetila Velesajam: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  LEGACY INTERLACE bs 90
  TONI & GUY IDENTITY

   

  Kako i sama volim sve kolekcije i tehnike poznatog brenda Toni & Guy, izdvojila bi ih kao moj najveći spektakl koji je održan tog vikenda.

  LEGACY INTERLACE bs 90

  Indira Schauwecher i Efi Davies predstavile su kolekciju Legacy 2019. Efi je prepoznatljiva po svojim avangardnim kreacijama dok Indira nakon prošlogodišnje pobjede u avangardnim frizurama, ove godine predstavlja nosivu šik kolekciju.

  LEGACY INTERLACE bs 90

  Nove tehnike šišanja i uplitanja kose povratak su u 70-te. Kolekcija je inspirirana osnivačem brenda Toni & Guy koji je preminuo prošle godine te ostavio bogato naslijeđe za današnje, ali i buduće generacije frizera.

  LEGACY INTERLACE bs 90


  Kevin Luchmun nagrađivani je svjetski barber koji u svom radu kombinira tradicionalne i moderne izričaje prilikom šišanja i brijanja kojim je stvorio svoj prepoznatljiv stil. Kevin je krenuo šišati muškarce dok je studirao kako bi zaradio a taj hobi pretvorio se u njegovu najveću strast. S vremenom postaje umjetnik za muške brade i kosu. Osim šišanja bavi se i fotografijom te surađuje s mnogim poznatim časopisima.

   

   


  Opće oduševljenje izazvao je Guy Tang, poznati frizerski stilist i kolorist iz Los Angelesa. Svojim You Tube kanalom stvorio je od sebe najveću zvijezdu među frizerima cijelog svijeta. Guyev brand #mydentity spoj je njegove životne filozofije i boja za kosu za koje je smatrao da nedostaju na tržištu.


  Ima vlastiti kemijski laboratorij i kemičare koji stvaraju trenutno najpoznatije boje za kosu. Razrađuje boje do zadnjeg detalja te uklanja iz njih supstance koje prave probleme koloristima diljem svijeta. Već dvije godine ne prima nove klijente, već sa svojim timom putuje po svijetu.


  Na radionicama uključuje frizere u vlastitu mrežu suradnika i educira ih o tehnikama za #mydentity formule. Ali, on je ujedno i super zabavljač! Osim što je veliki umjetnik u stvaranju boja, bavi se i pjevanjem pa svaku svoju novu liniju boja opjeva u svojim pjesmama. Totalno fora!


  Osim poznatih svjetskih imena na stageu su se odvijale i mnoge edukacije koje su vodili frizeri iz Hrvatske, Srbije i Italije.

  LEGACY INTERLACE bs 90