ANA'S TIPS & TRICKS // sređivanje za novu sezonu - od liftinga lica i kose do svjetlosne terapije

  Tijekom prošlog vikenda družili smo se u zagrebačkom Frizeraju I šminkeraju Do šminke i frizure za pol vure. Predstavljene su metode i tretmani kojima pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea.

   Piše: Ana Kuštre @ Frizeraj & šminkeraj

  U samom salona rade se Coco tretmani lica prirodnom kozmetikom proizvedenom u Hrvatskoj. Opuštajuće Coco tretmane lica često radimo istovremeno kada njegujemo i kosu pa ne morate odvajati posebno vrijeme. Među sastojcima Coco formula ističe se Aloe vera koja sadrži vitamin C i E te Beta-karoten u izobilju. Stoga ima svojstva koja usporavaju starenje kože, također sadrži antimikrobna svojstva i djeluje protuupalno, uklanja mrlje na koži i smanjuje dobne linije. Osim toga, pomaže u povećanju proizvodnje kolagena u tijelu i elastičnosti kože, ističe Paula, osnivačica samog brenda.

  coco3 ana

  Predstavljena je i Bioptron svjetlosna terapija iz Zeptera. Tehnologija medicinske svjetlosti bazira se na tehnologiji koja je osvojila Nobelovu Nagradu, potpuno je certificirana kao neinvazivna metoda za ubrzano liječenje i medicinsku prevenciju širokog spektra različitih bolesti uključujući: akne, rane, sportske ozljede pomlađivanje, bolove u leđima, artritis.

  ana coco4343

  Bioptron je prepoznat kao najbolji proizvod protiv starenja na Europskom kongresu za estetiku i anti-aging medicinu u Parizu 2014. godine.

  ana coco1

  Kristina, Ana i Paula

  Iz Istre nam je doputovala Kristina Zuban, Certificirana Face fitness trenerica za vježbe lica, vrata i dekoltea. Osim što radi Skulpturalni Lifting lica (bukalnu masažu) vidi i online Face fitness treninge dva puta tjedno. Moja transformacija krenula je prije dvije godine i nakon mojih odličnih rezultata na licu i vratu sve veći interes se stvorio i među drugim ženama i potrebama za prirodnim pomlađivanjem. Danas vodim na stotinu žena kroz treninge uživo i online i zaista sam jako ponosna i sretna zbog njihovih rezultata, ističe Kristina.

  coco ana 33

   ana coco343