Ana's TIPS & TRICKS // kako funkcionira novi hit - KRUNA za pramenove?

  Stigla je nova metoda pramenova koja klijentice naprosto oduševljava od samoga početka tretmana. Biti kraljica u frizerskom salonu sada je nešto najjednostavnije.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  dosminkeifriz1queen1

  Kako nastojimo pratiti sve novitete koji nam se munjevito predstavljaju, među prvima smo kupili krune koje od svake klijentice čine kraljicu.
  Tehnika se odnosi na površinsko nijansiranje kose.


  Danas nam se kao najjači trend plasirao osjenčani okvir lica što je idealno za Queen tehniku. Najpoželjnije je osjenčati ga par nijansi svjetlije ili ga skroz posvijetliti i napraviti kontrast.


  Nikako okvir lica ne dajte bojiti u tamniju boju od ostatka kose!


  Uz pomoć ove neobične instalacije, možemo se poigrati nijansama i stapati razne tonove u kompletnu dužinu. Tijekom cijelog tretmana na vašoj glavi nalazi se kruna koju krase pobojani pramenovi kose.

   

  dosminkeifriz1queen1


  Kod Queen tehnike nema folija niti pomagala za izradu pramenova, a nakon blendanja kose pramen se polaže na krakove krune. Tada svaki pramen ima svoj krak, gdje čeka da proces bojanja završi.


  Ovom tehnikom možemo koristiti sve nijanse i koju imamo u ton kartama. Na vama je da odlučite koju nijansu želite, a na nama da od vas učinimo kraljicu!

  dosminkeifriz1queen1

  dosminkeifriz1queen1

  dosminkeifriz1queen1