ALDUK BRIDAL // romantične vjenčanice na jedno rame, skladne siluete s naglaskom na struk

  - Mislim da se s receptom bajkovitih, raskošnih vjenčanica na ovako divnoj lokaciji naprosto ne može pogriješiti. Iako su uvjeti snimanja suncem okupane kampanje po zimskim vremenskim uvjetima otežani, fotografkinja Jelena Balić koja je kreativno i osmislila cijeli projekt je još jednom dokazala zašto radimo zajedno od samih početaka – izjavio je Alduk povodom objave BRIDAL 2022 kampanje snimljene na ušću Neretve.

  Alduk bridal 2022 5 web

  Haljine uglavnom otkrivaju rame, naglašavaju vrlo elegantnu, fluidnu siluetu. Kreacije blago padaju, tekstil je mekan i ukrašen sitnim detaljima koji svemu daju suptilan sjaj.

  Divan element je i rukav koji podsjeća na leptira, dajući figuri ženstvenu notu.

  Alduk bridal 2022 2 web

  - Oduvijek mi je bila bitna kvaliteta, stoga smo i u ovoj kolekciji koristili najljepše tkanine, ručni rad i posebne siluete koje laskaju ženskoj figuri. Moderan prizvuk mladenke, bez obzira bilo riječ o sirena, ravnom ili A kroju, je naš postulat kojeg svakom novom kolekcijom nadograđujemo. U ovoj smo kolekciji predstavili i topove, hlače i suknje koje se izvrsno mogu kombinirati za manja vjenčanja, ali i izuzetno raskošne vjenčanice krinolina kroja koje koketiraju s visokom modom. Doista jedna vizualna svježina u našoj bridal liniji čije se cijene kreću od 1.000 do 1.500 € - izjavio je Ivan Alduk.

  Alduk bridal 2022 10 web

  Model kampanje je Hana Grizelj iz Relatum agencije, a fotke potpisuje Jelena Balić.

  Tridesetak novih bridal haljina mladenke čeka u Alduk showroomu na zagrebačkoj adresi Trg kralja Tomislava 19.

  Alduk bridal 2022 8 web

  Nisu sve haljine - Alduk uvijek ima i nekoliko hlača i kombinezona u bridal kolekcijama.

  Alduk bridal 2022 7 web

   Alduk bridal 2022 1 web

  Alduk bridal 2022 3 web

  Alduk bridal 2022 9 web

  Alduk bridal 2022 6 web