XMAS SETOVI // Olival ima super kombinacije s anti-age formulama, hijaluronskom, ružinim mirisom, uljima…

  Kao najsjajnija Olival zvijezda ovog se Božića ističe Professional set 4H koji uz prvi hrvatski hidrator Hijaluron hidrator 4H sadrži potpuni novitet – Professional Hidro tonik, te gua sha kamen za masažu lica od ružičastog kvarca – najavio je Olival.

  set1

  Professional Hidro tonik trenutno hidratizira i uravnotežuje pH, ali i ublažava utjecaj tvrde vode na kožu. Jedan od njegova dva ključna sastojka jest beta-glukan koji pomaže obnavljanju zaštitne barijere i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje. Istraživanja su pokazala da Beta-glukan ima 20% jače djelovanje u odnosu na isti postotak hijaluronske kiseline, a zaslužan je i za ''plump'' efekt punoće kože.

  Drugi ključni sastojak jest ekstrakt biljke grmasta glavulja (Globularie alypum) koji djeluje protuupalno i umiruje osjetljivu kožu - ekstrakt ove biljke svojim protuupalnim svojstvima umiruje iritiranu, reaktivnu i osjetljivu kožu, te djeluje antibakterijski i antioksidativno. Ostali sastojci – betain, alantoin, glicerin i ekstrakt aloe vere podupiru hidratacijski učinak vraćajući mekoću i blistavost koži lica, dok fitična kiselina koja pripada AHA kiselinama, ima ulogu kelatora – tvari koja na sebe veže metale i druge ione, te tako djeluje kao ''obrambeni mehanizam'' kože od tvrde vodovodne vode.

  set3

  Ružin set
  Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim uljima dubinski njeguje kožu u hladnim zimskim danima, a kao pojačanje tu su skvalan iz masline, te ulja divlje ruže, badema i makadamije. U setu je i Ružino zlatno ulje, s kombinacijom istih hranjivih ulja koje su i u mlijeku za tijelo, te obogaćenom s tri različite vrste shimmera. Ružino zlatno ulje se brzo upija i ne masti, te ne ostavlja tragove.

  set2


  Uz ova dva nova seta, iz Olivala na vrijeme stižu i dosadašnji božićni bestselleri.

  Professional set C sadrži Vitaminski serum C i Vitaminsku kremu C, a Professional set P Peptidni serum P i Peptidnu kremu P. Čarobni set dolazi u dvije kombinacije – prva obuhvaća Čarobno zlatno ulje i Čarobno mlijeko za tijelo, a druga Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje, dok Kristalni set obuhvaća Kristalno mlijeko za tijelo i Kristalno suho ulje. Za obožavateljice smilje kolekcije Olival je pripremio i setove Smilje i bilje, set Dobar dan i Laku noć.

  Professional set 4H= 169,90 kn
  Ružin set= 139,90 kn
  Professional set C= 199,90 kn
  Professional set P= 199,90 kn
  Set Dobar dan=79,90 kn
  Set Laku noć=89,90 kn
  Set Smilje i bilje= 129,90 kn

  olival.hr

  set4