SUN_info // Nivea ovo ljeto predlaže 6 ključnih formula za ZAŠTITU na suncu

  Slavna Nivea Sun linija predstavlja ključne proizvode za sunčanje sa zaštitom – riječ je o šest formula koje donose lagane fluide i nemasni osjećaj, pojačan biorazgradivim i vodootpornim teksturama. 

   nivea

  Kids Sensitive Protect & Play sprej za djecu SPF 50 dolazi u velikom pakiranju od 300 ml. Osim što će zaštititi vaše mališane od štetnih UVA i UVB zraka, pomaže i u smanjenju rizika od alergija izazvanih suncem. Njegova se lagana, nemasna i vodootporna formula lako nanosi - jednostavno je našpricajte. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

  Q10 Anti-Age & Anti-Pigments krema za lice SPF 50 lagana je i nemasna formula s koenzimom Q10 protiv suncem izazvanih bora i pigmentacijskih mrlja. Hidratantna krema za zaštitu lica od sunca, idealna za svakodnevnu upotrebu. Sadrži koenzim Q10 i sprječava suncem izazvano starenje kože. Pruža dodatnu zaštitu od djelovanja plave svjetlosti. Ostavlja lagani osjećaj na koži - nemasna i neljepljiva.

  After Sun Sensitive kremasti gel poslije sunčanja posebno je pogodan za osjetljivu kožu koja teže podnosi sunce. Zahvaljujući organskoj aloe veri ovaj kremasti gel štiti, hidratizira, a njegova nemasna tekstura ne ostavlja ljepljivi sloj na koži, brzo se upija te čini vašu kožu svilenkasto mekanom. Umirujuća njega s efektom hlađenja.

   

  nivea

   

   

  Protect & Dry Touch kremasti gel za sunčanje SPF 30 za trenutnu zaštitu od opeklina i preranog starenja kože. Lagana, nemasna formula sadrži visoko učinkoviti sustav zaštite od UVA i UVB zračenja. Brzo se upija i ne ostavlja ljepljivi sloj na koži. Biorazgradiva formula koja ne šteti okolišu. Iznimno vodootporan.

  Shine Control krema za lice SPF 30 pruža učinkovitu i trenutnu UVA/UVB zaštitu od opeklina ostavljajući na koži mat efekt s 0% bijelih tragova. Hidratantna zaštita od sunca, posebno razvijena za lice, vrat i dekolte. Dodatna zaštita od djelovanja plave svjetlosti. Lagana i nemasna tekstura za svilenkasto mekanu kožu. Zaštita od opeklina i preranog staranja kože.

  After Sun Bronze losion poslije sunčanja, zahvaljujući organskoj aloe veri i ekstraktu promelanina, učinit će kožu svilenkasto mekanom te još dugo nakon povratka s godišnjeg održati lijepu preplanulost. Pruža intenzivnu hidrataciju kože 48 sati.

  Dostupno od lipnja 2020.
  NIVEA SUN Protect & Dry Touch kremasti gel za sunčanje SPF 30, 175 ml - 89,90 kuna
  NIVEA SUN Shine Control krema za lice SPF 30, 50 ml - 68,90 kuna
  NIVEA SUN Q10 Anti-Age & Anti-Pigments krema za lice SPF 50, 50 ml - 73,90 kuna
  NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play sprej za djecu SPF 50, 300 ml - 119,90 kuna
  NIVEA SUN After Sun Sensitive kremasti gel poslije sunčanja, 175 ml - 54,90 kuna
  NIVEA SUN After Sun Bronze losion poslije sunčanja, 200 ml - 54,90 kuna