SKIN_upgrade // što sve sadrže inovativne i kvalitetne KREME ZA RUKE?

  Došli ste s odmora, a ruke su suhe poput baruta? O, da, spasa ima, tu su kreme za ruke s inovativnim sastojcima koji u samo par dana sređuju stvar. Hidratantni kozmetički preparati namijenjeni ublažavanju simptoma suhe, dehidrirane kože najčešće sadrže oba tipa kozmetičkih sastojaka za hidrataciju kože, uz dodatak emolijensa koji pospješuju osjećaj mekoće i zaglađivanja kože.

   

  PHTOGO RUKE
  Wallis


  Što sadrže formule za suhu kožu?
  Humektansi uzrokuju „nabreklost" stanica kože uslijed apsorpcije vode, a rezultat je mekana i putena koža, uz manju vidljivost površinskih bora. Efekt je dugotrajan, ruke su zaštićene satima i lakše im je nositi se s atmosferilijama.

   

  PHTOGO RUKE


  Najčešći sastojci koji se koriste u hidratantnim kozmetičkim pripravcima su:
  - glicerin,
  - sorbitol,
  - natrijev hijaluronat,
  - urea.
  Okluzivni sastojci prekrivaju površinski sloj kože (rožnati sloj) kako bi smanjili transepidermalni gubitak vlažnosti iz dubljih slojeva kože, odnosno dermalnih struktura. Obično je riječ o supstancijama masnijeg karaktera kao što su ulje masline, suncokreta, jojobe, noćurka, boražine, lješnjaka, ulja sjemenki grožđa, sezama, tradicionalno poznati lanolin, pčelinji vosak, propilen glikol i shea maslac.

   

   PHTOGO RUKEPHTOGO RUKEPHTOGO RUKEPHTOGO RUKEPHTOGO RUKE