SKIN_info // zaštita od sunca i HIPERPIGMENTACIJE

  Bez obzira na prirodnu boju vaše kože, zaštita od sunca je važan korak u smanjenju mogućnosti pojave hiperpigmentacije. Sunčeve zrake utječu na kožu čak i za oblačnih dana i zato je važno redovito i temeljito nanositi pouzdanu zaštitu od sunca. Ako smanjite izloženost suncu tijekom dana, također ćete smanjiti mogućnost pojave hiperpigmentacije.

  Pokušajte se kloniti sunca za vrijeme najintenzivnijeg djelovanja sunčevih zraka i nosite zaštitnu odjeću i šešir kad god je to moguće. Ako već imate hiperpigmentaciju tada će odgovorno ponašanje na suncu pomoći da se postojeće stanje ne pogorša.

  Eucerin SUN Tinted PR WEB 5 cr

  Linija Eucerin SUN zaštite kože lica od sunca uključuje preparate koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože koji ublažavaju probleme s kožom.

  Za sprječavanje hiperpigmentacije uzrokovane suncem, upoznajte inovaciju iz dermokozmetičkog branda Eucerin – Pigment Control tinted gel-kremu za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ u svijetloj i srednje tamnoj nijansi. Od sada s inovativnim 3x učinkom, pouzdano pruža visoku zaštitu SPF 50+, smanjuje hiperpigmentaciju i zahvaljujući mineralnim obojenim pigmentima trenutno ujednačava ten.

  Formula je dodatno obogaćena thiamidolom, učinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje hiperpigmentacije tijekom vremena i, uslijed redovite primjene, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

   Eucerin SUN Tinted PR WEB 3 cr