SKIN_INFO // što sve poskupljulje kremu? Sastojci, sirovine, tehnologija…

  Zašto su neke kreme i serumi toliko skupi i što se krije iza visoke vrijednosti nekog brenda, pojašnjava francuski brend Eisenberg Paris.

  EISENBERG Excellence Energie Or

  - Ono osnovno su sastojci i sirovine od kojih se formula sastoji, a tu dolaze i tehnologija, sami brend i nešto manje presudno, ali i dalje bitno pakiranje. Potragu za bezvremenskom ljepotom, Jose Eisenberg osnivač poznatog branda Eisenberg Paris, započeo je već sredinom 80-ih godina. Potraga za proizvodom savršene učinkovitosti, inovativnosti, elegancije, luksuza i bezvremenosti, dovela je do patentirane formule Trio-Molecular. Proces koji je doveo do stvaranja Trio-Molecular formule zahtijevao je 13 godina istraživanja i 2 godine medicinskih, kliničkih, toksikoloških, molekularnih i farmakoloških ispitivanja. Upravo je tehnološka snaga Trio-Molecular osnovna baza i temelj svih proizvoda kao garancija za trenutno vidljivi rezultat te ujednačen, zdrav i blistav ten - objavio je Eisenberg.

  Danas ljudi ne kupuju samo proizvode, koliko god lijepi bili već i priču, vrijednosti, snove. Što je najvažnije, traže kvalitetu i istinske rezultate, a sami luksuz nije dovoljno jamstvo vječnog uspjeha.

  Među sastojcima luksuznih krema nalaze se i ono dragocjeni poput zlata i svile.

  EISENBERG Excellence Soin Sublimateur

  Excellence Énergie Or Soin Jour (50ml/1985kn) intenzivna krema za umornu i devitaliziranu kožu predstavlja idelan izbor za početak rutine u dnevnoj njezi kože. Sadrži peptide svile koji su presvučeni finim slojem čistog zlata. Ujedno učvršćuje, tonira te potiče vitalnost stanica. Hidratizira kožu i potiče obnovu te je idealna kao podloga za šminku. 

  Eisenberg podsjeća na važnost kreme za područje oko očiju, nešto što često i lako zaboravljamo.

  Excellence Soin Sublimateur (30 ml/839kn) kremasti gel tretira cijelo područje oko očiju i pruža osjećaj svježine i ugodnosti od prvog nanošenja. Trio-Molecularna formula u kombinaciji s peptidima protiv starenja trenutačno čini teksturu kože glatkom i gustom, a drenažni kompleks s ciljanim djelovanjem sastavljen od tetrapeptida i faex ekstrakta vidljivo smanjuje tamne krugove i natečenost.

  Cijelu Excellence liniju i ostale EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-17h).