SKIN_info // BIJELI SLJEZ zvijezda je nove mirisne linije L'Erbolario Altea

  - Elegantni cvijet Althea officinalis, Marsh Mallow ili jednostavno bijeli sljez, nježnih je nijansi, od bijele, preko nježno roze, ružičaste do ljubičaste i crvene. Ova trajnica može narasti više od jednog metra, a raste na vlažnim mjestima u srednjoj i južnoj Europi te zapadnoj Aziji. Listovi, cvjetovi i korijenje Althee officinalis se koriste u medicini, a mlado lišće i korijen su jestivi. Pripravci ove biljke olakšavaju spontanu regeneraciju tkiva, smanjuju upalne procese, te djeluju kao učinkovito sredstvo za iskašljavanje. I osobe sklone alergijama vrlo dobro podnose njegove aktivne tvari, a sve navedeno je skriveno u samomo imenu koje dolazi od grčkog ἀλθαίνειν (althainein), što znači "liječiti“ – objavio je brend L'Erbolario koji ga donosi kao hit linije Altea.

  Foto Marija Nikšić Ormarija 2

  U liniji su parfem, fluid za tijelo i kupka.

  Parfem
  Glavni par u mirisu su cvijet limuna i slatka naranča. Srednje note su sljez i bijela ruža, a u bazi mošus i vanilija. Miris je nježan, romantičan i elegantan.

  Foto Marija Nikšić Ormarija 3

  Fluid za tijelo
  Sastojci su izvrsni – ekstrakt sljeza, karite maslac, kakao maslac i ulje sjemenki naranče. Koži daje elastičnost i hidrataciju. Fluid može ujedno zamijeniti parfem.

  Kupka
  Formula nježne kupke s omekšavajućim ekstraktom bijelog sljeza, obogaćena dragocjenim ekstraktima naranče, cvjetova i listova limuna, nudi koži obilje svježine i nježno čišćenje uz tonirajuće i osvježavajuće djelovanje.
  Promo paket - 75 ml kupelji + 75ml fluid za tijelo - set sadrži 75ml nježne kupelji i 75ml fluida za tijelo u praktičnoj kozmetičkoj torbici predivnog cvjetnog uzorka.

   Foto Marija Nikšić Ormarija 4Foto Marija Nikšić Ormarija 10

  Foto: Marija Nikšić Ormarija