Puderi Ideal Flawless, Avon

  PUDERI Ideal Flawless sadrže Invisiblend tehnologiju koja omogućava prozračno i gotovo nevidljivo prekrivanje tena. Čak i najzahtjevnijoj koži lica pružaju visoku pokrivenost bez vidljivih tragova, a njezina prozračna tekstura omogućava prodiranje prirodnog odsjaja kože.

  PIGMENTI koji se stapaju i prilagođavaju tenu, osiguravaju nevidljivo prikrivanje svih nepravilnosti, ujedno hidratizirajući kožu koja blista zdravim sjajem.

  kolekcija

  KOLEKCIJA ovih pudera osmišljena je za one koje žele potpunu pokrivenost uz zadržavanje prirodnog izgleda. Sadrži ZF 15.

  ADUTI
  Ideal Flawless podloga SPF 15, 65 kn
  Ideal Flawless puder u kamenu, 59 kn
  Ideal Flawless 3u1 podloga za lice, 49 kn
  Ideal Flawless korektor, 36 kn

  (cijene u katalogu do 10.4.)

  ideal flawless nijanse 4 cr

  SAVJET PLUS
  Osnovna namjena korektora ili pudera je izjednačavanje izgleda kože te prekrivanje nepravilnosti. Pri odabiru, važno je odrediti prevladavajuću prirodnu nijansu kože na temelju čega se određuje i nijansa podloge. Nakon probnog nanošenja, ton podloge treba provjeriti na danjem svijetlu, a ukoliko se boja uklapa u prirodnu – idealna podloga je odabrana!

  Četiri jednostavna savjeta za odabir idealne podloge:
  - tekstura podloge mora odgovarati tipu kože
  - tekući puder za potpunu pokrivenost prikladan je svim tipovima kože
  - kremasti puder za potpunu pokrivenost najbolje odgovara normalnoj ili suhoj koži
  - puder u kamenu ili u prahu za blagu do srednju pokrivenost predviđen je za normalnu do masnu kožu.

  Podloga mora biti prilagođena dnevnoj beauty rutini: prirodna, za dugo nošenje i blaga prema koži.

  Stupanj pokrivenosti ovisi o pojedinačnom tenu: za kožu bez tamnih mrlja i nepravilnosti dovoljna je blaga pokrivenost, dok je kod tamnih podočnjaka i prištića potrebno nanijeti podlogu za srednju do potpunu pokrivenost.

  ideal flawless podloga ideal flawless nijanse 3


  Make - up savjeti Jillian Dempsey, Avonove kreativne direktorice:

  Kako u samo nekoliko trenutaka postići besprijekoran ten i idealan dnevni look?

  Započnite nanošenjem hidratantne kreme, a nakon što se upije u kožu, na pojedinačna mjesta nježno utrljajte korektor kako biste pokrili nesavršenosti. Zatim nanesite tekuću podlogu sa zaštitnim faktorom, razmazujući je prstima ili spužvicom preko cijelog lica, od nosa prema obrazima.

  Za posebno blistav izgled probajte nakon toga nešto tamniju podlogu nanijeti na nos i ispod jagodica. Završite puderom u kamenu koji treba spužvicom utapkati na čelo, nos i bradu za prikrivanje neželjenog sjaja. Prijeđite rumenilom preko jagodica, nanesite dva sloja maskare i omiljeno sjajilo.

  Jillian Dempsey

  ideal flawless nijanse 5

  Tags: Beauty Puder Avon