Prirodne Mendula kreme

  - „Mendula“ je prirodna linija kozmetike bez dodanih boja i konzervansa. Napravljena je na bazi biljnih i eteričnih ulja, hidrolata, meda i pčelinjega voska, odnosno sirovina dobivenih od pčelinjega rada i bilja karakterističnog za naše Primorje - priča Ivana Prah s Krka koja se uz obiteljski biznis proizvodnje meda počela baviti i proizvodnjom krema Mendula, koje nose prestižnu oznaku „Hrvatski otočni proizvod“ Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za 2012.i 2013. godinu.

  mendula1

  - Proizvodi su osmišljeni kao užitak i hrana za kožu; kao što intenzivno mirišu, tako je i bogato hrane. Ideja je ove linije da užitak za osjetilo mirisa prati i užitak za samu kožu. Zato aktivni sastojci nisu dodani u minimalno potrebnim količinama, već se na njima nije štedjelo. Kreme su bogato začinjene mirisima i namašćene uljima, te oplemenjene medom i hidrolatima koliko god to neutralna kozmetička baza može podnijeti, a da ostane stabilna. Recepti su sasvim novi, rezultat edukacije za aromaterapeuta, ali osmišljeni su na osnovi starih dobro poznatih svojstava i vjekovnog iskustva u korištenju bilja našega kraja uz more. Radim kreme za suhu, masnu i normalnu kožu, a po potrebi i za mješovitu - .

  mendula2 2 cr

  Dnevna krema za normalnu kožu
  Sastojci: neutralna baza, hidrolat smilja, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, eterična ulja mandarine, lavandina i smilja, med.
  CIJENA:
  50 g, 105 kn
  25 g, 55 kn

  Dnevna krema za suhu kožu
  Sastojci: neutralna baza, hidrolat kamilice, maslinovo,
  Bademovo i jojobino ulje, eterična ulja lavandina, kamilice i sjemena mrkve, med, pčelinji vosak.
  CIJENE:
  50 g, 115 kn
  25 g, 60 kn

  Dnevna krema za masnu kožu
  Sastojci: neutralna baza, hidrolat mirte, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, eterična ulja ružmarina, mirte i smilja.
  CIJENE:
  50 g, 120 kn
  25 g, 65 kn

  mendula3 2 cr

  Kreme sa smiljem za suhu, masnu i normalnu kožu  
  Sastojci: neutralna baza, hidrolat smilja, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, eterično ulje smilja, eterično ulje lavandina, med.
  CIJENE:
  50 g,  95 kn
  25 g, 50 kn

  Krema za ruke s medom i limunom
  Sastojci: neutralna baza, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, ulje pšeničnih klica, med, pčelinji vosak, eterična ulja limuna, sjemena mrkve i lavandina.
  CIJENE:
  50 g, 80 kn
  25 g, 45 kn

  mendula2 cr

  Krema za stopala
  Sastojci: hidrolat mente, voda, ulje pšeničnih klica, masline, badema i jojobe, med, pčelinji vosak, emulgator: Lanette N, eterično ulje lavandina, ružmarina i sjemena mrkve.
  CIJENE:
  50 g, 60 kn
  25 g, 35 kn

  Balzam za usnice
  Sastojci: pčelinji vosak, med, maslinovo ulje, ulje pšeničnih klica, eterično ulje mandarine.
  CIJENA: Stick ili kutijica 15 kn

  mendula sajam

  Najnoviji katalog proizvoda s oznakom "Otočni proizvod" možete prelistati i online na stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, pod sektorom za otoke. Ondje ćete pronaći i novu i staru liniju krema "Mendula".

  Za sve koji su u Zagrebu, mogu se pronaći i u trgovini hrvatske eko kozmetike "Kantarion", u Martićevoj 14c. Kreme se mogu naručiti i telefonom (091/ 720 0132), e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebooka.