Oriflame novosti / od pudera do toaletne vode

  Linija Giordani Gold donosi dva noviteta: Iconic ruž za usne u 15 nijansi u metalnom pakiranju s arganovim uljem i ZF 15 (59,90 kn) i Invisible puder u prahu s reflektirajućim česticama (109,90 kn). Paleta noviteta nastavlja se mirisom Spring Tenderness koji se bazira na cvjetno-voćnim komponentama od kojih se ističu mješavina divlje jagode, nježnog ljiljana i ličija (62,90 kn).

  Giordani Gold Invisible Touch puder u prahu 10990 kn cr

  Tu su i Very Me Spring Tenderness lakovi za nokte u nježnim pastelnim nijansama (27,90 kn). Anti-age asortiman nadopunjen je proizvodima iz linije Time Reversing za regeneraciju kože. Riječ je o prvoj kolekciji koja spaja inovativni genisteinSOY i amino+ kompleks da bi u potpunosti umanjila sve nedostatke vrlo zrele kože. Nova Time Reversing Intense kolekcija pomaže kod obnavljanja kože i povećavanja njene gustoće. Razlika između "obične" Time Reversing kolekcije i TR Intense kolekcije je u amino+ kompleksu kojeg nova kolekcija sadrži. Amino+ potiče proizvodnju kolagena, hijaluronske kiseline i GAG-a. Dnevna krema iz ove linije obnavlja gustoću kože, a noćna vidljivo umanjuje bore ( po 129,90 kn).

  Giordani Gold Iconic ruž za usne 5990 kn cr

  Oriflame je danas globalni partner i službeni dobavljač kozmetičkih proizvoda za WTA (Women's Tennis Association). ...Upravo u suradnji s WTA, Oriflame razvija nove proizvode koji osiguravaju dnevnu svježinu i hidrataciju. Cilj je učiniti žene snažnima, ljepšima i samouvjerenijima!
  WTA linija čine ova tri proizvoda:
  WTA krema za tuširanje;  16,90 kn
  WTA krema za tijelo;  32,90 kn
  WTA  roll-on antiperspirant;  17,90 kn

  Ecollagen pjenušavi gel za čišćenje  5490 kn cr


  Eccolagen linija - nove formule za čišćenje lica
  Snaga biljnih matičnih stanica glavnina su ove linije. Biljne matične stanice su izvor vječne regeneracije u biljkama i dokazano povećavaju proizvodnju kolagena koji ispunjava bore.  Ecollagen linija uključuje dva proizvoda: pjenušavi gel (54,90 kn) i Skin perfecting tonik (54,90 kn).

  HAIR X Strength tonik za vlasište 6290 kn cr cr

  Prekrasna kosa započinje zdravim vlasištem. Hair X Strength linija sadrži protein kvasca  koji poboljšava proizvodnju keratina, te je posebno korisna u njezi lomljive kose. Ovu novu i unaprijeđenu liniju odlikuje egzotičan miris voća i jasmina. Tu su šampon (22,90 kn) i tonik/serum koji se može koristiti svaki dan na suho ili mokro vlasište (62,90 kn).

  Iz nedavno predstavljene i kupcima omiljene linije make-up proizvoda THE ONE, Oriflame u svom novom kataloškom broju posebno predstavlja Power Shine sjajilo za usne s posebnim 3D sjajem. Ovo sjajilo za usne sadrži čestice koje pojačavaju efekt svjetlucavosti čime usne ostavljaju snažan dojam. Također, The One Power Shine sjajilo za usne ima i ShineBoost aplikator za neodoljiv sjaj i zavodljive usne (34,90 kn).

  Very Me Spring Tanderness toaletna voda  6290 kn crVery Me Spring Tenderness lak za nokte Tender Green  2290 kn cr

  S obzirom da su krenule i pripreme tijela za ljeto, Oriflame je pripremio 3 proizvoda iz linije Perfect Body: losion (64,90 kn), gel za čvrstu kožu trbuha (64,90 kn) i anticelulitni noćni serum u ampulama (154,90 kn).

  GDJE KUPITI: kataloška prodaja Oriflame

  Perfect Body losion za učvršćivanje kože tijela 6490 kn cr