Od ispucanih peta do površinskih rana // formula Aquaphor obnavlja suhu, ispucalu i nadraženu kožu te ubrzava regeneraciju kože

  Eucerin ima formulu koja se nalazi u čitavoj paleti beauty proizvoda – za usne, ali i čitavo tijelo. Radi se o liniji Aquaphor čija formula stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom te podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži “disanje” i jača funkcije prirodne kožne barijere. S takvom zaštitnom barijerom proces regeneracije kože je ubrzan.

  AQP lip KV2 web cr

  - Formula u spreju posebno je dizajnirana za tretiranje većih tjelesnih područja, a ambalaža s raspršivačem isporučuje kremu kontinuirano i ravnomjerno. Zahvaljujući inovativnoj ambalaži s raspršivačem, sprej možete koristiti i naopako – javlja Eucerin.

  ECN AQP PR 3 web cr

  Kako bi usnama mogli pružiti hidratantnu njegu u svakom trenutku Eucerin tim stručnjaka kreirao je Aquaphor Lip Repair balzam za usne u praktičnom pakiranju od 10 ml koje stane u svaku torbicu ili džep.

  Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za uporabu na djeci i bebama, posebno kod pelenskog osipa.

  ECN AQP PR 2 web cr

  Eucerin Aquaphor također pomaže kod manjih opeklina i nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling. Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena. Nježna formula ne sadrži antibakterijska sredstva, mirise i konzervanse.

  AQP lip KV1 web crAQP lip KV3 web cr