Nivea news

  ADUTI: Kreatin u kremi Visage Q10 plus i Q10 plus mlijeko za učvršćivanje kože - u pravo vrijeme za pravo mjesto!

  nivea2 cr

  NJEGA LICA
  Visage Q10 plus formule od sada sadrže čak 30% više hidratantnih sastojaka, a novost je u dodavanju koži srodnog kreatina, koji djeluje kao katalizator za koenzim Q10 i poboljšava njegov učinak protiv bora.

  Kao i koenzim Q10, kreatin se prirodno nalazi u koži, njegova se proizvodnja s godinama smanjuje i derivat je aminokiseline, koji djeluje kao spremnik energije za kožne stanice, što ga čini savršenim "partnerom" Q10-a.

  Ekstrakti alge pročišćavaju pore te omogućuje regenerativno i antioksidativno djelovanje koenzima Q10 i kreatina, što pomlađuje kožu i vraća joj glatkoću. Zaštitni faktor ZF 15 i UVA filteri štite kožu od štetnog utjecaja sunca i preranog starenja.

  Nemasna, hidratantna gel-krema brzo se upija i već par sati nakon nanošenja djeluje na fine bore. Nakon dva tjedna čini kožu osjetno mekšom, a nakon četiri tjedna vidljivo smanjuje i dublje bore - obećavaju nam u Nivei.
  CIJENA: 50 ml, 83 kn

  nivea3

  NJEGA TIJELA
  Nove formule proizvoda za njegu i učvršćivanje kože tijela od sada sadrže i legendarni sastojak za učvršćivanje - koenzim Q10.

  Q10 plus mlijeko za učvršćivanje kože stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. Q10 prodire u kožu i pruža joj energiju, a Hydra IQ tehnologija opskrbljuje suhu kožu vlagom. Mlijeko sadrži i ulje makadamije koje blagotvorno djeluje na suhu kožu.

  Neposredno nakon nanošenja koža postaje glatkija i mekša.
  CIJENA: 250 ml 40 kn; 400 ml 50,50 kn

  NVS Q10plus s kreatinom linija

  GDJE KUPITI: U drogerijama i dućanima široke potrošnje