Inovacija iz Eucerina // Hyaluron-Filler anti-age njega sada ima REFILL

  Eucerin predstavlja Hyaluron-Filler Refill, ponovno punjenje popularne anti-age kreme, za dan i za noć.

  Eucerin Hyaluron Filler Refill PR vizual web 04 cr

  Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu s SPF 15 i UVA zaštitom te Hyaluron-Filler Refill noćna krema posebno su formulirane za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore.

  Jedinstvena formula njege obogaćena je s tri ključna sastojka: s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Novo, jedinstveno pakiranje sadrži 90% manje plastike u odnosu na standardno i napravljeno je od 91,7% recikliranog papira, što ju čini podjednako dobrom za njegu kože i za očuvanje planeta.

  Eucerin je odlučan u predvođenju ekološke i društvene transformacije u ovom smjeru. Slijedeći postavljene ambicije, u Eucerinu su se obvezali formulirati i pakirati dobro poznate preparate za njegu na održiviji način. Postavljen je cilj da se do 2025. smanji potrošnja plastike za približno 50% i uštedi više od 200 tona papira godišnje, u odnosu na 2019. Do 2025. većina Eucerinove ambalaže moći će se reciklirati, ponovno upotrijebiti ili ponovno puniti, a kozmetičke formulacije bit će bez mikroplastike, ciklometikona i oktokrilena, a sve kako bi se smanjio utjecaj preparate na okoliš.

  Eucerin Hyaluron Filler Refill PR vizual web 02 cr

  Učinkovitost Hyaluron-Filler linije krije se u inovativnoj formuli njege koja kombinira dvije vrste hijaluronske kiseline. Visokomolekularna hijaluronska kiselina zaglađuje i vlaži vanjske slojeve kože dok niskomolekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Osim toga, formula je obogaćena glicerinom koji visoko hidrira kožu i značajno povećava vlažnost, provitaminom B5 koji tijekom noći aktivno regenerira i jača kožu te vitaminom E koji oslobađa kožu od oksidativnog stresa.

  Klinički i dermatološki dokazano učinkovita Hyaluron-Filler njega temelji se na tri inovativna učinka:
  Formula s makro-hijaluronskom kiselinom i mikro-hijaluronskom kiselinom pruža hidraciju i epidermalno punjenje finih linija i bora.
  Bioaktivni glicin saponin stimulira dermalne fibroblaste na proizvodnju hijaluronske kiseline +256 % i kolagena +49%
  Enoksolon štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i smanjuje enzimsku razgradnju hijaluronske kiseline > 50%.

   Eucerin Hyaluron Filler Refill PR vizual web 01 cr