HAIR_future // 10 eliksira za više od 100 custom made njegujućih formula

  U svijetu koji je orijentiran na personalizirane formule, stiže jedno novo rješenje za – kosu.

  Keune You modeli 1

  - Keune You inovativan je koncept koji sadrži 10 ciljanih eliksira koje frizeri mogu kombinirati na preko 100 načina, kako bi se stvorila sveobuhvatna rješenja za pojedinačne i jedinstvene potrebe svakog tipa kose, koja možete koristiti salonima i kod kuće – javlja Keune.

  Keune You modeli 2

  Keune You linija prilagođava se pojedincu, stoga je svaka formula jedinstvena, rezultat je kvalitetna njega kose i besprijekorno održavanje boja, a istodobno i osobni pristup i poboljšanje odnosa frizera sa svojim klijentima.

  Keune You proizvodi 3

  Postupak je sljedeći: na temelju dijagnoze kose, moguće je odabrati između 6 eliksira za njegu boja i 4 eliksira za održavanja boje. Potom se oni dodaju bazi Keune Care šampona i / ili regeneratora - oba s istim sofisticiranim mirisom. Šamponi su bez sulfata i parabena.

  Keune You modeli 4

  Svaki Care Elixir odlikuje se jedinstvenim tehnologijama za volumen, glatkoću, sjaj, hranjivost, kovrče i boju. Eliksiri za održavanje boja sadrže visoko koncentrirane pigmente za održavanje hladne plave, crvene, bakrene ili hladne smeđe kose. Eliksiri se mogu koristiti i u kombinaciji s Keune tretmanima, uključujući Bond Fusion, Miracle Elixir i Care maske.

  Keune You modeli 3Keune You proizvodi 2Keune You proizvodi 4