FOOT_info // sprej za stopala s ionima srebra + njega stopala ljeti

  Osim pravilne higijene stopala, u borbi protiv neugodnih mirisa ključnu ulogu igra i kvalitetan antiperspirant.

  Hansaplast Silver Active sprej za stopala je antiperspirant s antibakterijskim svojstvima posebno razvijen za stopala. Ovaj sprej za stopala, diskretnog mirisa, bit će vam od pomoći tijekom ljetnog, toplog vremena.

  Formula nema alkohola te sadrži ione srebra koji svojim visoko učinkovitim antibakterijskim svojstvima djeluju na nastajanje neugodnih mirisa stopala.

  1920px fotke 2

  Sportašima i rekreativcima posebno je važno znati da Hansaplast Silver Active sprej sprječava pojavu atletskog stopala.

  Bakterije se smatraju jednim od glavnih uzročnika neugodnog mirisa tijela i stopala. Upravo tu nastupa Hansaplast Silver Active sprej za stopala. Sprječavanje neugodnih mirisa stopala započinje uklanjanjem bakterija koje ga uzrokuju! Silver Active to čini uz pomoć aktivnog anti-bakterijskog kompleksa s ionima srebra. Učinkovit je čak i u maloj koncentraciji, a djeluje tako da uništava stanične membrane bakterija, utječe na njihov metabolizam i DNA te tako sprječava njihov daljnji rast.

  1920px fotke 3

  Za potpunu njegu stopala tu je i Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje koja pruža hidraciju suhoj i zadebljanoj koži stopala, a prve vidljive rezultate pokazuje nakon svega 4 dana korištenja.

  Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva trenutno ublažava bol, pomaže brzom zaliječenju žuljeva, iznimno snažno prianja te sigurno štiti od prljavštine i bakterija.

  Hansaplast flaster protiv kurjih očiju trenutno ublažava pritisak i bol, štiti i uklanja kurje oko s pomoću salicilne kiseline.

  NEKOLIKO SAVJETA ZA SVJEŽA I LIJEPA STOPALA LJETI
  - Stopalima priuštite kupku s mlakom vodom umjesto brzinskog pranja tijekom tuširanja.
  - Osušite stopala mekim ručnikom, a posebnu pažnju posvetite područjima između nožnih prstiju.
  - Kupujte čarape od prirodnih materijala kako bi stopala u njima mogla disati. Perite čarape na visokim temperaturama kako biste održali njihovu higijenu.
  - Dnevno na stopala nanesite hidratantnu kremu poput Hansaplast intenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje
  - Birajte cipele koje su udobne i nisu preuske i izbjegavajte oblačiti vlažne, znojne cipele na čista i svježa stopala.

  HP foot care sprej KV web copy