Alfaparf Semi di Lino Scalp Care / njega vlasišta

  Semi di Lino Scalp Care linija bogata je aktivnim sastojcima koji iz dana u dan potiču rast zdravije i sjajnije kose, te rješava probleme vlasišta poput gubitka kose, prhuti i prekomjernog izlučivanja sebuma. Proizvodi linije Scalp Care su bez sulfata, parafina i mineralnih ulja, te su specijalizirani za njegu vlasišta i zdravlje kose. Također, sadrže Shine Fix kompleks s ekstraktom lana koji poboljšava protok esencijalnih tvari kroz kosu, te naglašava ljepotu i sjaj kose od korijena pa sve do vrhova vlasi. Tu je i Color Fix kompleks koji kosi daje ekstreman, dugotrajan sjaj. Zahvaljujući inovativnoj kombinaciji UVA i UVB filtra i antioksidansa, Color Fix kompleks produljuje intenzitet boje i povećava sjaj kose.

  Alfaparf SemidiLino linija cr

  Posebnost Semi di Lino kolekcije je eliksir od grožđa, bijelog oraha i ekstrakta rukole, koji sprječava i smanjuje gubitak kose, a uz to štiti folikulu od djelovanja slobodnih radikala koji uzrokuju prerano starenje. Ekstrakt nara normalizira vlasište te uklanja prhut u procesu ljuštenja kože, ublažava osjećaj nelagode i svrbež, a ekstrakt biljke Buchu normalizira vlasište, te regulira i smanjuje lučenje sebuma.

  Kako bi vlasište bilo aktivno i vitalno, a kosa zdrava, jaka, lijepa i sjajna, Alfaparfovi stručnjaci su u kolekciju Semi di Lino dodali i aktivni sastojak Renovagenyl.

  Semi di Lino Scalp Energizing losion cr

  Semi di lino stimulating eliksir (125 ml, 219 kn) pomaže u obnovi stanica, kapilara, revitalizira i jača korijen kose pa ona raste zdrava i snažna, povećava njenu ljepotu i čini je blistavom.

  Balancing šampon (250 ml, 89,90 kn) ima osvježavajuće djelovanje, odstranjuje naslage sebuma i pretvara beživotnu, preopterećenu kosu u vitalnu i zdravu, koja se sporije zamašćuje.

  Energizing šampon (250 ml, 89,90 kn) je namijenjen vlasištu sa slabom kosom i tendencijom ispadanja, pa ima intenzivno stimulirajuće djelovanje s ciljem produljenja života folikula. Energizing šampon i losion moćnim esencijama sprječavaju ispadanje kose i snažno utječu
na zdravlje vlasišta.

  Purifying šampon (250 ml, 89,90 kn) uklanja prhut već kod prve primjene. Umiruje vlasište, smanjuje svrbež i vraća ravnotežu vlasištu ostavljajući kosu lijepom i sjajnom.

  Semi di Lino Scalp Care losion 12x10ml - 239,00 kn

  Semi di Lino Scalp Purifyng-sampon 250ml cr


  Alfaparf Milano je talijanski multinacionalni proizvođač profesionalnih, ekskluzivnih boja za kosu, proizvoda za njegu kose i proizvoda za stiliziranje kose. Danas Alfaparf koristi više od 300.000 profesionalnih klijenata u svijetu. Svi proizvodi i usluge Alfaparfa Milano rezultati su istraživanja i suradnje s međunarodnim frizerima i beauty centrima, tehnoloških inovacija, dubinskog poznavanja tržišta i potreba profesionalnih frizera. Kompanija Alfaparf Milano orijentirana je na poboljšavanje kvalitete i standarda svojih proizvoda te je karakteriziraju fleksibilnost, brzi odgovori na razvoj tržišta i potrebe kupaca. Misija Alfaparfa jest potpuna angažiranost oko frizera kroz ekskluzivna partnerstva. Posljednja dva desetljeća, proizvodi za njegu kose Alfaparf dostupni su u Hrvatskoj u brojnim frizerskim salonima te u maloprodaji u parfumerijama Douglas.

  Semi di Lino Scalp Stimulatings Super Serum cr