Ovaj petak počinje Food Film Festival // DESET DANA dobre klope i filmova pod zvijezdama

  Food Film Festival Zagreb održat će se od 24. rujna do 3. listopada 2021. u parku na Trgu dr. Franje Tuđmana, tik pored Keglića.

  FFFZ2020

  Od food brendova prisutni će biti El Toro burgers&ribs, BarBaQ, Pani i Wok by Matija.

  Tu su i gosti American bar Dollar iz Varaždina, šibenska Pucalina s morskim street foodom i novotvoreni Kantun iz Samobora. Piće nude Tipsy i Mangosta bar.

  Na sedam pop-up kućica čeka nas čak tridesetak raznih street food specijaliteta i njihovih varijacija. Tako će se uz filmove na pikniku na travi moći uživati u sočnim burgerima, quesadillama, empanadama, wokovima, ali i giricama, brudetu te američkim street food specijalitetima poput corn doga.

  Filmovi su besplatni, bit će na repertoaru svaku večer od 20:00/20:30h.

  FFFZ12

  Očekuju nas posljednji dobitnici nagrada Oscar - Nomadland koji je proglašen i najboljim filmom, Minari koji je imao čak 6 nominacija, Another round koji je proglašen najboljim stranim filmom te Judas and black messiah koji je također imao 6 nominacija.

  FOOD FILM FESTIVAL ZAGREB 20213

  Na programu su hitovi - Tenet Christopera Nolana, nastavak kultnih zločestih dečkiju Bad boys for life, Misbehaviour zabavan film o izboru za Miss Svijeta 1970. , Little things - film s glumačkom postavom koju predvode Jared Leto, Denzel Washinghton i Rami Malek te The Witches s Anne Hathaway kao glavnom vješticom.

  FOOD FILM FESTIVAL ZAGREB 202110

  Nije zaboravljena ni najmlađa publika, kao ni oni stariji ljubitelji animiranih filmova pa će se na livadi moći pogledati i Tom & Jerry the movie, Scoob, Lion King i Onwards.

  FFFZ8

  Novitet je što će se ove godine filmovi moći gledati u potpunom novom doživljaju pomoću tehnologije koja se inače koristi za silent partye (koji su tako dobra stvar i čekamo da zažive i po Hrvatskoj). Naime, svaki će gledatelj dobiti vlastite slušalice kako bi mu zvuk bio besprijekoran, kako bi eliminirali sve vanjske ometače i kako ne zagađivali okolinu dodatnom bukom koja ometa susjede.

  Na programu su zabavni dnevni filmski kvizevi, kao i jedan veći filmski kviz, glazbeni nastupi DJ-a poput Mirzaisfab, Marco Cole, Percassi, Em Bee, The lost boy i Luigija te cooking show by Zepter te predstavljanje Nobel eco water aparata.

  FFFZ5FFFZ9FOOD FILM FESTIVAL ZAGREB 20212FOOD FILM FESTIVAL ZAGREB 20217