Koncerti, vježbanje… @ Ljeto na Zrinjevcu

  Grad Zagreb će ovog ljeta postati bogatiji za još jedno događanje: Ljeto na Zrinjevcu od 8. do 31. srpnja 2016. ponudit će niz koncerata, plesnjaka, igraonica, vježbaonica, radionica... - Ideja o projektu u centru Zagreba rađala se dugo, no tek smo je ove godine odlučili konkretizirati. Zajedno s Milenom Ćulibrk, kreativnom direktoricom ovog projekta, osmislili smo bogatu manifestaciju koja će uz puno zabavnog, edukativnog, kulturnog i sportskog programa, ponuditi i bogati gastronomski sadržaj - izjavio je Denis Mohenski, organizator manifestacije.

   Ljeto na Zrinjevcu - vizual

  Ponedjeljak i srijeda večer rezervirani su za Rock&pop  i Jazz&soul koncerte (Danijela Večerinović, Ivana Marić, Soul Shadows, Živa legenda, Milo Stavros& Artemija, Rolin Humes i dr.).  
  Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima, a prve nam stiže dramaturginja Tena Štivičić.
  Svakog četvrtka nastupit će stand up komičari poput Gorana Vugrinca Goca i Vlatka Štampara, a petkom podij preuzimaju DJ-i poput Ozrena Kanceljaka.
  Subota je rezervirana za pop-up koncert iznenađenja velikih glazbenih imena hrvatske scene.
  Nedjelja - tjedan će se zatvarati zaraznim plesnim ritmovima uz Damira Horvatinčića, Hrvoja Kraševca i Ištvana Vargu.

   Milena Culibrk i Denis Mohenski photo by Sime Eskinja
  Denis Mohenski i Milena Ćulibrk zaslužni su za Ljeto na Zrinjevcu


  U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim fizičkim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati baš svi posjetitelji i to - besplatno.
  Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će ‘aktivna’ svaki dan u periodu od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti biti će zadužen Laboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čije će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.
  - Želja nam je da ova manifestacija postane tradicionalna zagrebačka manifestacija poput Adventa, koja će se svake godine održavati na Zrinjevcu i na drugačiji način osigurati svim ljudima, kako našima tako i turistima, pravu ljetnu opuštenu atmosferu. Ljeto na Zrinjevcu će pokazati da ljeto u Zagrebu može biti drugačije i vrlo zanimljivo - zaključila je Milena Ćulibrk, organizatorica kreativnog dijela manifestacije.

   

   lab zab 2vlatko stamparVosia Day 1 154Werft