Ariel je sponzorskom suradnjom s HNS-om podržao djevojčice u nogometu i naglasio: curama JE mjesto u nogometu

  Brunch s panelom na kojem su se okupili mediji, sportašice, influenceri te predstavnici Ariela i Hrvatskog nogometnog saveza, održan je prošli tjedan na terasi restorana Balon u Zagrebu.

  Ariel event 2

  Centralni dio događaja bio je panel na kojem su sudjelovale profesionalne nogometašice Helena Spajić, igračica ženske A nogometne reprezentacije i ŽNK Dinamo, i Karla Jedvaj, igračica ženske A nogometne reprezentacije i austrijskog prvoligaša FC Blau Weiß Linz, te Hrvoje Hrkač, team manager ženskih reprezentacija Hrvatskog nogometnog saveza. Uz njih je također govornik bio Danko Badanjak, generalni direktor P&G-ja za Hrvatsku i Sloveniju, koji je istaknuo važnost poticanja ženskog nogometa. Kroz svoje inspirativne priče, panelisti su potaknuli djevojčice da ne odustaju od svojih snova i da se ustrajno bore za uspjeh.

  Povod okupljanja i tema druženja bila je podrška djevojčicama koje se bave nogometom. Ariel je sponzorskom suradnjom s Hrvatskim nogometnim savezom pružio podršku ženskom nogometu i time jasno istaknuo: curama (ni)JE mjesto u nogometu!

  Tim je povodom također najavljena kampanja za Arielove kapsule za pranje rublja.

  „Ariel vjeruje u snagu zajednice i važnost podrške mladim sportašicama u njihovom razvoju. Naš cilj je omogućiti djevojčicama da slijede svoje snove i da imaju pristup potrebnim resursima“, izjavio je Danko Badanjak, direktor P&G-ja za Hrvatsku i Sloveniju.

  Kao vodeći brend u segmentu proizvoda za pranje rublja, Ariel ponosno predstavlja novu poboljšanu formulu svojih kapsula koje uspješno uklanjaju i najtvrdokornije mrlje, poput onih od trave i zemlje s nogometnih igrališta.

  Iz dobro poznate obitelji deterdženata Ariel stiže nam formula snažnih 3u1 kapsula koje mijenjaju naše navike u pranju rublja.

  Praktične su za korištenje jer uz njih nema prosipanja praška niti razlijevanja deterdženta. Naime, kapsule se samo ubace u bubanj perilice. Inovativni film ovih kapsula s trostrukim djelovanjem u potpunosti se otapa u kontaktu s vodom te tako oslobađa napredne tehnologije koje mogu ukloniti najrazličitije mrlje, čak i na niskim temperaturama pranja. Samo jedna kapsula dostatna je za pranje pune perilice prljavog rublja.

  Ariel također ističe važnost prelaska na hladno pranje, čime se smanjuje potrošnja energije i podržava održivost.

  Ariel event 5