Alduk, Ricov & Žarevac / stilski super savjeti

  Naši slavni modni dizajneri donose vam neke trikove i savjete kako biste samouvjereno zabljesnuli na ovosezonskim tulumima: ne ustručavajte se isprobati njihove prijedloge, ipak oni su modni dizajneri koji svakodnevno rade s "običnim" ljudima i znaju što, gdje i kako!

    phaseeight 1021681097570032 cr

  Phase Eight / prshots

   

  ALDUK – izvrsni trikovi za dobar izgled

  Stilska dilema? Ivan Alduk zna odgovor:
  - višak centimetara oko struka i na ostalim nezgodnim mjestima ne skrivajte voluminoznim haljinama jer ćete se činiti većima, već se poigrajte peplumom, volanom ili nekim zanimljivim detaljima  
  - haljine koje su u gornjem dijelu uske, a u donjem nabrane i široke (new look silueta) laskaju svim ženama - skrivaju bokove i noge čine vizualno užima, oblikuju struk i grudi
  - kružno krojeni donji dijelovi haljina su super ukoliko želite skriti bokove (zabluda je da dodatno naglašavaju i proširuju bokove)
  - prozirni, lepršavi i široki rukavi dobro će doći ukoliko smatrate da biste se bolje osjećali ako niste "preotvoreni"
  - koktel dužina haljina ili ispod koljena izvrsno ide uz platforma štikle jer vam daju damski izgled i, usprkos zabludi, ne skraćuju vas
  - voluminozne i ravno krojene haljine kombinirajte s neobičnim remenom, istaknite struk bez obzira što smatrate da "niste manekenka"
  - ukoliko nemate savršenu figuru, izbjegavajte uske sjajne haljine od šljokica jer se na njima svaki nedostatak dodatno naglašava  zamislite samo što se dogodi kad u vas upere reflektor ili blic)

   

  1Ivan Alduk


  ANA MARIA RICOV – crna, ali s dobrim nakitom!

  Sive i crne kombinacije uvijek su vječne i nepretenciozne. Jednostavnost i decentnost u odabiru blagdanske odjeće može biti samo plus uz dobro raspoloženje, osmijeh i neopterećenost. Ne boje (tonovi sive, crna) nepogrešan su odabir i pristaju apsolutno svima, bez obzira na boju kose i ten. Jednostavne kombinacije koje vas niti u jednom trenutku neće sputavati, kombinirajte s upečatljivim nakitom.

   

  ricov
  Ana Maria Ricov - suknja 650 kn, majica 550 kn


  ALEKSANDAR ŽAREVAC – Što pristaje plavušama, crnkama i brinetama?

  Plavuše - dvije boje koje najbolje odgovaraju plavoj boji kose svakako su roza i plava. Što se roze tiče nikako u obzir ne dolaze neonske roze, jer ne želite izgledati kao Barbike, već predlažem nježnu prljavo rozu ili boju lososa. Što se plave boje tiče, najbolja je ledena nijansa jer zbog suprostavljanja tih dviju boja kosa djeluje toplije i voluminozno. Za plavu kosu je idealna i zlatna boja.

  Crnke - žene sa crnom kosom imaju svakako najveći izbor boja koje mogu nositi jer skoro sve boje izgledaju odlično uz crnu, no ipak predlažem izbjegavanje pastelnih i zemljanih tonova. Posebno preporučam srebrnu.

  Brinete - što se pak brineta tiče predlažem nijanse dragulja poput safirno-plave, tirkizne, ljubičaste, zelene i crvene. Boje koje bi brinete trebale svakako izbjegavati su bilo koje florescentne i pastelne nijanse, a zlatnu boju izdvajam kao najbolju. 

   

  zarevacAleksandar Žarevac - suknja 1500 kn, top 600 kn

   

  32 Frill hem dressF&F


  heatons 1241591680035859
  Heatons

   

  hobbs 146195929094556 cr
  Hobbs

   

  phaseeight 102cr
  Phase Eight