FOOD_info // anti-ageing hrana za mladolikost iznutra

  Današnje društvo bazira se na kultu mladosti, da ne kažem da smo postali opsjednuti mladošću. To i nije loše dok god prirodnim putem utječemo na proces starenja – izjavila je dr. Lejla Kažinić Kreho sinoć na predstavljanju svoje knjige Anti-ageing prehrana, u Zagrebu. - U knjizi sam objedinila svoja znanja i prezentirala čitateljima na jednostavan i pitak način. Željela sam da informacije o anti-ageing prehrani dođu do što većeg broja ljudi jer pored praktičnih razloga poput mladolikog izgleda, ovakvim načinom prehrane možete uistinu utjecati na svoje zdravlje i osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti. Uvijek ističem da je hrana naša najintimnija veza s vanjskim svijetom i upravo je ono sredstvo kojim oblikujemo naše unutarnje zdravlje i naš vanjski izgled - .

   Alis Maric i Lejla Kazinic Kreho

  Doktorica Lejla Kažinić Kreho magistrica je nutricionizma, dugogodišnja je članica Britanskog nutricionističkog društva. Studirala je na prestižnim sveučilištima u Velikoj Britaniji – Kraljevu koledžu, potom na Londonskom sveučilištu te institute Dunn Sveučilišta u Cambridgeu. Utemeljiteljica je alkalnog načina prehrane u Hrvatskoj i najveći ambasador takve vrste prehrane.

   Alis Maric i Lejla Kazinic Kreho

  Knjiga pored praktičnih i teoretskih znanja donosi i 30 recepata za sedmodnevni alkalni antiaging dijetetski program po danima, 15 recepata za savršen i mladolik ten, kosu, mladenačku cirkulaciju te prijedloge za prehranu kojom ćete pobijediti stres, riješiti se hiperpigmentacije, akni i sličnog.

  Alis Maric i Lejla Kazinic Kreho

  MIlana Vlaović, moderatorica predstavljanja, i dr. Lejla Kažinić Kreho

  Alis Maric i Lejla Kazinic KrehoAlis Maric i Lejla Kazinic KrehoAlis Maric i Lejla Kazinic Kreho