Veličina fonta: +

  Take number two ili rađanje bookworna

  Vjerojatno će se neki od vas sjetiti mog pokušaja pisanja bloga ovog proljeća. Međutim, nakon toga događale su mi se neke stvari u životu i zapustila sam to, a ideja je sada samo veća, volja jača i krećem ponovno. Budući da je tako puno vremena prošlo, pokrenula sam novi blog. Za sve zainteresirane, možete ga pronaći na adresi wornbook.blogspot.com, a ovdje možete pročitati prvi post.

     "Volite li čitati? Izaziva li miris nove knjige u vama nešto posebno ili ste listanje stranica zamijenile čitačima i tabletima, dovoljno malim da stanu u svaku torbicu, a opet dovoljno velikima da u sebi nose sve vaše omiljene priče? Kako bilo, pretpostavit ću da rado čitate.
  A sigurno se rado zadržite pred prekrasno uređenim izlozima omiljenih dućana, maštajući o kombinacijama koje biste mogle izvući iz svih tih komada odjeće.
  No, jeste li se ikada zapitale što bi nosile vaše omiljene književne junakinje...ili možda junaci?
  Meni se to pitanje često vrzmalo po glavi. Iako volim modu, nisam dovoljno hrabra za isprobavanje različitih stilova pa sam njima "odijevala" svoje najdraže junakinje, prema njihovom karakteru i onome kako sam ih ja zamislila.
  I tako se rodila ideja o ovom blogu, literarnom kutku virtualnog svemira u kojem glavno pitanje ne bi bilo "što sam danas nosila" već "što bi one nosile", a kroz odgovor na to pitanje, kroz modno-životne priče likova, dočarala bi se i atmosfera priče koja se prikazuje. Kod povijesnih romana, ponešto pozornosti posvetila bih i specifičnoj modi tog vremena, a uvijek bih se trudila dočarati vam priču što vjernije sitnicama koje bi vas, nadam se, zaintrigirale da priču i sami pročitate ili, ako to već jeste, uđete u raspravu o njoj.
  Stara poslovica kaže da odijelo ne čini čovjeka, a jednako tako mudra je i izreka da knjigu nikada ne treba suditi po koricama, ali ne možemo pobjeći od svoje, pretežno vizualne, prirode. :)
  Što mislite o ovoj mojoj ideji? Sviđa li vam se, biste li rado čitali o tome, dijelili vaša mišljenja i, s vremenom, i sami predlagali naslove koje biste voljeli pronaći ovdje?
  Svaki vaš feedback mi neizmjerno mnogo znači i veselim se svakom komentaru, a do slijedećeg puta,kad stižem s prvom pričom, lijepo vas pozdravljam :) "

  Sony Xperia Tablet Z blogs / Kiša pada, trava rast...
  Pupa Vamp! maskara - 301 Electric Blue