Veličina fonta: +

  Pupa Vamp! maskara - 301 Electric Blue

   

  Vratila sam se iz Splita u Zagreb i sad krećem u nove blogerske pohode (čitaj: postove). :) Nadam se da ste se i vi uspjeli malo odmoriti i negdje guštati barem koji dan na plaži. 

  Danas vam donosim jedan traženiji post, kao što ste mogli pročitati u naslovu riječ je o novoj Pupinoj Vamp! maskari u nijansi 301 Electric Blue. Inače, postoji još 5 nijansi (100 Extra Black, 200 Chocolate Brown, 300 Deep Night, 400 Amethyst Violet i 500 Emerald Green - koja mi je također na WL)

  Dolazi u elegantnom i jednostavnom srebrnom pakiranju, količine 9 ml, a rok trajnosti je 6 mjeseci od otvaranja. Cijena se kreće oko 100 kn i primjetila sam da ih ima kupiti u Bipi i u Mulleru.

  Četkica je srednje veličine, ima guste čekinje i nešto je zaobljenija pri vrhu, stoga bi možda mogla biti nezgodna za nanošenje na najkraće trepavice osobama sa nešto manjim očima.

  301 Electric Blue je intenzivna plava boja sa izraženim plavim pigmentom. Obično to i nije slučaj kad su maskare u boji u pitanju, ali ova nijansa zaista ostavlja vidljivu plavu boju na trepavicama i nije potrebno prethodno nanošenje crne maskare da bi se postigao jači intenzitet boje. 

  Četkica lijepo uvija, razdvoji trepavice i pruža im volumen. Nanosila sam ju u nekoliko slojeva i nije mi slijepila trepavice, trusila se, a nije se ni rastopila po ovim vrućinama iako nije vodootporna. 

  Oduševljena sam sa ovom maskarom, kao i sa bojom iste jer izgleda jako efektno na trepavicama. Najčešće posežem za njom kad (ako) se šminkam po ovim vrućinama. Divna je i svakako moram nabaviti onu i u zelenoj nijansi, koja je gotovo uvijek rasprodana. 

  Jedinu zamjerku imam prilikom skidanja maskare sa očiju. Inače koristim Bioderminu ABCDerm micelarnu koja mi je odlična i sve mi inače skine sa očiju, ali ovu maskaru nešto teže, a to tek primijetim na ručniku kad lice obrišem nakon umivanja. 

  Inače, ova maskara od mene ima sve preporuke jer je boja fantastična i primjetna, kao i četkica koja je zaista odlična. 

  Na slici ispod sam nanijela dva sloja Pupa Vamp! maskare, bez prethodnog nanošenja crne maskare.

  Na slici ispod sam za usporedbu stavila sliku trepavica bez maskare koju sam koristila u nekim od prijašnjih postova, da možete vidjeti razliku.

  Što vi mislite o Pupa Vamp! maskari? Nosite li inače maskare u boji?

  Maja xx

  Take number two ili rađanje bookworna
  Make up za cijeli dan na otvorenom/festival makeup...

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/