Veličina fonta: +

  SEDONA LACE Midnight Lace Synthetic Brush Set


  Vec duze vrijeme zelim napisati post o kistovima koji su me oborili s nogu! Jos prije 3 godine ako ne i vise, prve kvalitetnije kistove koje sam narucila bili su od Sigme, set od 12 kistova. Bila sam odusevljena njihovom kvalitetom. Medutim, htjela sam isprobati neke nove kistove drugih proizvodaca. Posto zudim za Mac kistovima, ipak si nisam mogla priustiti njihove pa sam malo istrazivala i naisla na Sedona Lace! Cinilo mi se da je kvaliteta u rangu sa Sigminim. Posto mi je trebao jedan set dobrih kistova za lice, odlucila sam naruciti Midnight Lace Synthetic Brush Set, koji se sastoji od 4 sinteticka kista!
  Nakon dva tjedna kistovi su stigli na moju kucnu adresu. Ne mogu vam opisati koliko sam se ugodno iznenadila  nevjerojatnom mekocom dlacica, jednostavno sam se zaljubila na prvi pogled, a i na dodir ;D.
  Mekane, čvrste dlake od sintetike omogućuju manje prolijevanja i manje izgubljenog proizvoda. Vlakna će apsorbirati dovoljnu količinu šminke na površini kista kako bi se postigao airbrushed finish. Pri nanosenju Make up-a kratke rucke kista nude vecu kontrolu i preciznost.


   Kao sto se i vidi na slici, dlake su u kombinaciji roza sa tamno smedom bojom, (iako na njihovoj stranici pise da je tamno ljubicasta, meni ne izgleda tako) te s tom kombinacijom dobivate dojam da su kistovi cisti nakon koristenja za razliku od jednobojnih kistova! Kao sto sam vec spomenula, rucke su kratke, duzina im je cca. 13 cm zajedno sa srebrnim djelom. 

  Usporedba sa Sigma ss150


  Kistovi imaju svoje brojeve, ugravirani su kao i samo ime proizvodaca. Ovaj set uključuje
  Zaobljena (Round Top Powder Brush 480), Ravna (Flat Top Powder Brush 928), Kosa (Angle Top Powder Brush 602) i Kabuki Brush.

  Evo i pojedinacnih slika!

   
  Ravna (Flat Top Powder Brush 928)

   

  Zabljena (Round Top Powder Brush 480)

   

  Kosa (Angle Top Powder Brush 602)
   

   

  Kabuki cetkica za puder


  Svi kistovi se mogu koristiti u razne svrhe, ja uglavnom koristim ovako: 928 koristim za tekucu podlogu, 480 s korektorom za neke vece nepravilnosti na licu ili nekad i za konturiranje lica. 602 za rumenilo, highlighter. Kabuki uglavnom koristim za puder u kamenu ili za fixator u prahu!
  Naravno ne morate i vi koristiti isto kao i ja, kao sto sam rekla kistovi se mogu koristit u razne svrhe i sami o tome odlucujete koji kist cete koristiti za sto!
   Set od cetiri kista kosta 49.59$, postarina me izasla nekih 15$ koliko se sjecam!
  A ovaj divan set mozete naruciti ovdje Sedona Lace !
  Definitivno ne ostajem samo na ovom setu, u planu mi je da si priustim jedan set za sjenila!
  Od srca preporucujem, vjerujem da necete pozaliti i da cete se zaljubiti isto kao i ja, na prvi pogled!!

  Dali ste vec upoznate s ovim brendom? Imate li vi neki Sedona Lace kist? Planirate li vi kupiti ovaj ili neki drugi set?

  Olay Beauty dnevni fluid za normalnu/suhu/mješovit...
  Smeđi smokey eyes & crveni ruž za jesen/ makeup tu...