Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Olay Beauty dnevni fluid za normalnu/suhu/mješovitu kožu

Ovaj proizvod sam već spomenula u favoritima mjeseca listopada, a isto tako sam i napisala, da zaslužuje poseban post, da vas malo bolje upoznam s njim.

 

Zašto? Zato jer volim kad naletim na proizvod koji ima i više nego odličan omjer cijene, kvalitete i količine i da ga mogu, kao takvog podijeliti s vama.

 

 

 

Olay Beauty Fluid - dolazi u poprilično velikom pakiranju od 100 ml, što je inače rijetkost kada se radi o proizvodima za lice, jer su obično takvi proizvodi količine 30 i 50 ml. 

Osim poprilično velike količine, između ostalog prednost ovom proizvodu je i cijena od oko 30-ak kn. Ja sam svoj primjerak našla još povoljnije u Konzumu, za 20 kn. 

 

 

Ono što najviše volim kod ovog proizvoda je to što je višenamjenski. Znači, možete ga koristiti ljeti kao ulogu dnevne kremu za lice, zimi kao dodatnu hidrataciju da ga nanesete prije svoje uobičajene dnevne kreme/seruma ili što već koristite i možete ga koristiti kao bazu za makeup. 

Zaista proizvod koji i više nego dovoljno opravdava svoju namjenu i kvalitetu s obzirom na cijenu i količinu. 

 

 

Nisam imala nikakvih problema na licu, dok sam koristila ovaj proizvod. Inače imam mješovitu kožu. Lice mi se nije mastilo od njega, jako je lagane teksture i upija se dok ga mažete na licu, stoga nema potrebe za čekanjem dok se upije, jer ste sa prstima taj dio već obavili.

Jedina mana koju mu mogu naći je pakiranje, točnije ovaj dio gdje izlazi sami proizvod. Kao što vidite na slici poviše, na rupicu je, kao after shave pakiranja. Samo ga treba pažljivo dozirati i neće biti problema, ali bilo bi ljepše i više higijenski da je na pumpicu, ali dobro, to mu ne mogu toliko zamjeriti s  obzirom na sve prednosti koje ima. 

 

Što vi mislite o ovom proizvodu? Jeste ga već probali?

Maja xx

0
Smotanost na djelu!
SEDONA LACE Midnight Lace Synthetic Brush Set

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...