Veličina fonta: +

  Pantene Intensive Repair balzam

  Svi koji me redovito prate znaju da nikad nisam imala riječi hvale za balzame, jer im stvarno, ali stvarno nisam shvaćala ulogu. Stavila ih ili ne, moja kosa je bila ista. One priče da oni omekšavaju kosu, da se lakše raščešljava, njeguju ju,itd. kod mene nisu palile. Njihova uloga u mojem svakodnevnom korištenju je bila zamjena za pjenu za brijanje (jeste li znali za taj trik, mrak stvar). Onda sam dobila dobila ovaj, naravno poslušno sam ga išla isprobati zbog recenzije. Već sam odavno prestala očekivati ikakav rezultat od balzama, kad šok i nevjerica. Ovaj stvarno radi nešto!

  Drage moje, ovo je prvi balzama da nešto radi! Ne samo da mi je kosa mekša od njega, već ju raščešljavam bez Pantene Aqua light spreja, sjajnija i ono što je najbitnije, ovaj balzam neće biti zamjena za pjenu za brijanje!

  Kada testiram balzam, uvijek imam nekoliko pranja u kojem provjeravam da li će kosa drugačije reagirati ako ga stavim bez maske (ja sam maska girl).  Ne kažem da je zamjena za masku, jer maska ipak dubinski njeguje našu kosu, ali je dobro pomoćno sredstvo. Do sada mi je ove rezultate pružala samo maska, sada to mogu dobiti i balzamom. Kosa je sjajnija, mekanija i hidratiziranija te je zaista živnula u zadnjih 3 tjedna koliko ga koristim!

   

  Cijena balzama je oko 21 kn u dm-u.

  Svakako preporučam ukoliko vaša kosa treba dodatnu njegu. Pantene Repair linija je fantastična!

   

   

   

   

   

  Slika je uzeta sa Pantene Facebook stranice

  *PR uzoran

  Jeste li isprobale novu liniju?

  Love,

  Maybe

  Jednostavni MakeUp Look - Satin Taupe
  moja beauty nedjelja.... priprema za taj crni pone...

  Povezani postovi